Teboil Bensiinit

Rikittömien Teboil Bensiinien lisäaineistus pitää auton polttoainejärjestelmän ja moottorin puhtaana ja polttoaineen kulutuksen ja pakokaasupäästöt mahdollisimman alhaisina.

Teboil Bensiineillä saavutetaan hyvä ajettavuus ja ne toimivat luotettavasti ympäri vuoden Suomen vaihtelevissa käyttöolosuhteissa.

Vuoden 2011 alusta Suomessa yleisimmin käytetyn 95-oktaanisen bensiinin etanolipitoisuus nousi enintään 10 tilavuusprosenttiin. 95 E10 -bensiini soveltuu noin 72 prosenttiin bensiinikäyttöisistä autoista. Sen lisäksi Suomessa on myynnissä enintään 5 prosenttia etanolia sisältävää 98 E5 -bensiiniä, joka soveltuu kaikkiin henkilöautoihin.

Teboil 95 E10

Teboil 95 E10 on rikitön, runsashappinen moottoribensiini suurimmalle osalle bensiinikäyttöistä autokantaa. 95 E10 -bensiinin soveltuvuuden ajoneuvoon voi tarkastaa täältä. Tuote sisältää polttoainejärjestelmää ja moottoria puhtaana pitävän ja korroosiota ehkäisevän lisäaineistuksen.

Teboil 95 E10 täyttää tuotestandardin SFS-EN 228:2012 mukaiset moottoribensiinin laatuvaatimukset.

>> Tuotetiedote

>> Käyttöturvallisuustiedote

Teboil 98 E5

Teboil 98 E5 on korkeaoktaaninen, rikitön, runsashappinen moottoribensiini kaikkiin bensiinikäyttöisiin ajoneuvoihin. Tuote sisältää polttoainejärjestelmää ja moottoria puhtaana pitävän ja korroosiota ehkäisevän lisäaineistuksen.

Teboil 98 E5 täyttää tuotestandardin SFS-EN 228:2012 mukaiset moottoribensiinin laatuvaatimukset.

>> Tuotetiedote

>> Käyttöturvallisuustiedote

Teboil Pienkonebensiini 2T ja 4T

Teboil Pienkonebensiini palaa lähes täydellisesti, jolloin palotilaan syntyy vähemmän karstaa ja pakokaasut ovat puhtaampia. Näin myös moottori pysyy puhtaampana. Teboil Pienkonebensiini on alkylaattibensiini eikä sisällä bentseeniä eikä aromaatteja. Se säilyttää ominaisuutensa pidempään, soveltuen hyvin säilytysbensiiniksi sellaisenaan. Pienkonebensiini vastaa 98-oktaanista bensiiniä.

Teboil Pienkonebensiinit 2T ja 4T ovat myynnissä Teboil-huoltoasemilla 5 litran kanistereissa.

Pienkonebensiini 2T

Tarkoitettu käytettäväksi kaksitahtimoottorilla varustetuissa työkoneissa ja kulkuvälineissä. Sisältää 2 % täyssynteettistä, biologisesti hajoavaa kaksitahtiöljyä.

Teboil Pienkonebensiini 2T

>> Käyttöturvallisuustiedote

Pienkonebensiini 4T

Tarkoitettu käytettäväksi nelitahtimoottorilla varustetuissa työkoneissa ja kulkuvälineissä.

Teboil Pienkonebensiini 4T

>> Käyttöturvallisuustiedote