Teboil Dieselöljy

Teboil Diesel on korkealaatuinen, rikitön dieselöljy, jonka ominaisuudet on kehitetty ammattiautoilijoiden toiveiden pohjalta Suomen vaihteleviin ja vaativiin olosuhteisiin.

Mies pakettiautossa

Teboil toimittaa dieselöljystä sekä kesä- että talvilaatua. Sitä voi tankata kaikilla Teboil-huoltoasemilla ja -automaattiasemilla sekä raskaan liikenteen D-automaateilla.

Monipuolinen tehoaineistus

Teboil Diesel sisältää korkealaatuisen tehoaineistuksen, joka antaa tuotteelle hyvät kylmänkesto- ja voitelevuusominaisuudet. Lisäksi tehoaineistus säästää polttoaineen kulutuksessa pitämällä moottorin puhtaana, vähentää vaahtoamista tankattaessa ja parantaa moottorin käynnistyvyyttä. Se estää myös ruiskutuspumpun ja muiden tärkeiden osien ennenaikaisen kulumisen.

Ympäristön etu

Rikitön Teboil Diesel yhdessä polttoaineen puhtaan palamisen kanssa vähentää ympäristölle aiheutuvaa kuormitusta. Korkean setaaniluvun ansiosta kylmäsavutus moottoria käynnistettäessä on huomattavasti vähäisempää kuin normaalia dieseliä käytettäessä.

Kesälaatukin kestää hyvin kylmää

Teboil Dieselin kylmänkesto-ominaisuudet ovat erinomaiset. Kesälaadunkin tyypilliset same- ja suodatettavuusarvot ovat huippuluokkaa, joten edullisia käyttökuukausia tulee vuodessa enemmän. Pidempi käyttöaika merkitsee kustannussäästöjä.

>> Tuotetiedote kesälaatu

>> Tuotetiedote välilaatu

>> Tuotetiedote talvilaatu

>> Käyttöturvallisuustiedote