Asiakasreferenssi: Kuljetus Kovalaisen jakeluautot kulkevat Teboil Dieselillä

Kuljetus Kovalainen Oy on kasvanut yrittäjä Martti Kovalaisen vuonna 1990 perustamasta yhden auton kuljetusfirmasta lähes 200 henkilöä työllistäväksi jakelukuljetusyritykseksi. Yhtiön satakunta kuorma- ja pakettiautoa ajavat Suomen teillä päivittäin yhteensä noin 30.000 kilometriä, kuljettaen joka arkipäivä tuhansia erikokoisia lähetyksiä.

Viime vuosina pellolainen Kuljetus Kovalainen Oy on saanut lukuisia palkintoja ja tunnustuksia, joista merkittävimpänä toinen sija kansainvälisen maantiekuljetusliitto IRU:n Paras EU-maantiekuljetusyritys -kilpailussa 2014. Samana vuonna yritys valittiin myös SKAL:in Vuoden Kuljetusyritykseksi.

Toimitusjohtaja Martti Kovalainen kertoo yrityksensä olleen Teboilin D-korttiasiakas jo viitisentoista vuotta ja kaikkien jakeluautojen kulkevan Teboilin dieselillä. Pitkän asiakassuhteen edellytyksiksi Kovalainen toteaa tuotteen moitteettoman laadun ja kilpailukykyisen hinnan, mutta erityisesti hän kiittelee Teboilin asemaverkoston kattavuutta. "Aktiivinen liikennöintialueemme on Etelä-Pohjanmaalta pohjoiseen aina Kilpisjärvelle ja Nuorgamiin saakka. Tankkauspaikkojen hyvällä ja riittävän tiheällä sijainnilla on tärkeä merkitys jakelutoimintamme sujuvuudelle."

www.kuljetuskovalainen.com


kuva: Kuljetus Kovalainen Oy