[17.11.2020] Kilpailutus: Kampanjamateriaalien painotyö

Oy Teboil Ab kilpailuttaa kuukausikampanjoidensa markkinointimateriaalien painotyön. Sopimus alkaa tammikuussa 2021 ja on voimassa kaksi vuotta. Irtisanomisaika tämän jälkeen on kuukausi.

 

Materiaalipaketin tuotteet ovat kuukausittain samat, määrien hieman vaihdellessa. Kussakin materiaalissa CMYK 4-väripainatus.

 

Tarjouksessa esitetään kunkin työn painohinta mainitulla materiaalilla ja jälkikäsittelyllä. Mikäli tarjoaja ehdottaa tilalle toista materiaalia, tulee siitä lähettää malli tarjouksen yhteyshenkilölle. Painomateriaalien toimitus yhteen paikkaan Helsingissä, jokainen painotyö lähetetään omissa pakkauksissaan ja niissä tulee olla merkitty sisältö ja määrä. Lisäksi toimitetaan näytteet Teboilin pääkonttorille.

Valitun kumppanin tulee sitoutua tarjoukseen sopimuskaudella. Tarjoukseen eritellään myös muut mahdolliset kulut sekä mikäli sopimus samalla toimialalla toimivan toisen yrityksen kanssa.

 

Tarjouksen viimeinen jättöpäivä on 17.12.2020. Lisätiedot, kyselyt ja lopullinen tarjous Krista Mäkelä krista.makela@teboil.fi