Hävikkiruokien myyminen on ollut menestys

Teboil-huoltoasemilla myydään ketjutasolla hävikkiruokaa ResQ Clubissa. Helsingin Teboil Pakila on toiminnassa aktiivinen.

Helsingin Teboil Pakilan kauppias Ellen Hinttala iloitsee, että hävikkiruoka löytää yhä useammin tiensä ihmisten ruokapöytiin:

”Meillä kyseiset ruoat ovat usein lounaalta yli jäänyttä ruokaa, mutta tarjolla on myös limsoja, voileipiä, karkkia ja pullaa. Joskus saattaa olla jopa meillä leivottuja munkkeja, jotka pakkaamme herkuttelijoille kotiin vietäväksi. ResQ: n ansiosta lounasruoista pääsevät nauttimaan myös ne, jotka eivät ehdi paikalle lounasaikaan."

Hinttala kertoo, että hävikkiä vastaan taistellaan kaikin keinoin: "ResQ-sovelluksen ohella tärkein aseemme on kuitenkin ammattitaitoinen henkilökunta. Koronan pyyhittyä ravintola-alaa saimme kaapattua keittiömestariksemme Timo Huuskosen Finlandia-talon monipuolisesta huippukeittiöstä.”

Hinttala toteaa, että oman luovuuden käyttö ruoanlaitossa ja vastuullinen työskentely hävikin vähentämiseksi saavat Huuskosen pysymään Teboil Pakilan tiimissä jatkossakin:

”Meillä todellakin saa hyvää ruokaa niin lautasella, take awayna kuin Resquenakin! ”