Tankkausetuja ammattiliikenteen D-automaateilla

Eura

D-automaatti sijaitsee osoitteessa Rakentajantie 2. Lähestymiskartta >>

Yli 200 litraa Euran D-automaatista tankanneille tarjoamme sämpyläkahvit ja 100–200 litraa tankanneille pullakahvit kahvila Roosassa. Edun saa esittämällä päivän tankkauskuitin kassalla. Etu on voimassa 10.9.–30.11.2018. 

Jämsä

D-automaatti sijaitsee osoitteessa Patalahdentie 20 (vt 9). Lähestymiskartta >>

Yli 200 litraa Patalahden D-automaatista tankanneille tarjoamme letut tai karjalanpiirakkaa kahvin kera Patalahden liikenneasemalla. Edun saa näyttämällä päivän tankkauskuitin aseman kassalla. Etu on voimassa toistaiseksi.

Kangasniemi Lapaskangas

D-automaatti sijaitsee osoitteessa Kiviniementie 2. Lähestymiskartta >>

Yli 200 litraa dieseliä tai yli 500 litraa moottoripolttoöljyä Lapaskankaan D-automaatista tankanneille tarjoamme sämpylä- tai pullakahvit. Edun saa näyttämällä päivän tankkauskuitin aseman kassalla. Etu on voimassa toistaiseksi.

Lappeenranta

D-automaatti sijaitsee osoitteessa Nosturikatu 1. Lähestymiskartta >>

Yli 200 litraa dieseliä tai yli 500 litraa moottoripolttoöljyä tankanneille tarjoamme lounaan kolmella eurolla Pizzeria-ravintola Iskenderistä. Edun saa esittämällä päivän tankkauskuitin ravintolan kassalla.

Lisäalennus 1 snt/litra diesel- ja moottoripolttoöljytankkauksista.

Etu on voimassa 1.6.-31.12.2018 asti.

Oulu

D-automaatti sijaitsee osoitteessa Kaakkurinkulma 1. Lähestymiskartta >>

Lisäalennus 0,50 snt/litra (sis. alv) Teboil Kaakkurinhovin D-automaatin dieseltankkauksista. Etu on voimassa toistaiseksi.

Turku

Turku Pansiontien D-automaatti sijaitsee osoitteessa Pansiontie 14. Lähestymiskartta >>
Turku Rahtarinkujan D-automaatti sijaitsee osoitteessa Rahtarinkuja 2. Lähestymiskartta >>

Tarjoamme kaikille Turku Pansiontien tai Turku Rahtarinkujan D-automaatilla 150–249 litraa tankanneille kahvin, ja 250 litraa tai enemmän tankanneille kahvin ja sämpylän Teboil Turku Rautatehtaankadun huoltoasemalla. Edun saa näyttämällä päivän tankkauskuitin huoltoaseman kassalla. Etu on voimassa toistaiseksi.

Tervetuloa!