Teboil & Taco Bell yhteistyöhön

Autopesu meksikolaistyylisesti − burrito maistuu parhaalta saippuakuplien keskellä.

Teboilin tontilla olevan autopesun yhteyteen aukeaa marraskuussa Taco Bell -pikaruokaravintola. Tuusulan Hyrylässä sijaitsevaa Teboilin kiinteistöä remontoidaan ravintolan käyttöön nykyistä ilmettä kunnioittaen. Teboilin automaattinen autopesula palvelee asiakkaita Tuusulan alueella vuorokauden ympäri. Nyt, kun se saa kaverikseen Taco Bellin, asiakas voi helliä autonsa lisäksi myös kurnivaa vatsaansa.

Teboil kokee yhteistyön erittäin mieluisaksi. Yhtiössä koetaan, että eksoottinen makumaailma on tullut Teboilille jäädäkseen. Kesästä lähtien lukuisissa Teboil-ravintoloissa on saatu nauttia perinteisen ”päivän leikkeen” lisäksi myös porsaankylkeä korealaisittain sekä kanansiipiä vähintäänkin veikeällä Siipiweikkojen kastikkeella höystettynä.

”Taco Bell on loistava lisä siihen, mitä Teboil edustaa. Haluamme tarjota asiakkaillemme erilaisia makuja maailmalta emmekä asemoitua tiettyyn ruokagenreen. Olemme avoimia kaikenlaiselle ruualle ja tämä Taco Bell -pikaruokaravintolan kanssa tehtävä pilottihanke on loistava esimerkki siitä”, kertoo Teboilin huoltoasema- ja automaattiliiketoiminnan johtaja Mikko Rauhanen.

Marraskuussa aukeava Taco Bell tarjoaa asiakkailleen 94 asiakaspaikkaa ja kesäisin herkuttelu on mahdollista myös terassilla.

Tuusulan ravintolassa löytyy myös autokaista, joka palvelee Keski-Uudenmaan autoilijoita. Erikoisuutena ravintolasta on lisäksi mahdollista tilata ruoka-annokset suoraan autoon mobiilisovelluksen Silent Pick Drive -ominaisuuden myötä. Kotiinkuljetuspalvelut otetaan myös käyttöön myöhemmin.

”Ravintola on sijainniltaan täydellinen etenkin autoilevia asiakkaita ajatellen. On mukavaa, että tontilla on Teboilin autopesula, jolloin samalla reissulla saa puhtaan auton ja kylläisen vatsan”, summaa Taco Bell Suomen ketjujohtaja Sarita Lehtinen.

Rauhanen kertoo uskovansa, että Teboil ja Taco Belliä Suomessa operoiva Restel saavat alkavan yhteistyön myötä lisää yhteisiä hankkeita myös tulevaisuudessa.

 Avajaisten kunniaksi Tehopesu kympillä Tuusula Hyrylän autopesulassa! Tervetuloa siis pesulle sekä burritolle! Pesuetu voimassa 30.12.2021 asti.

Tutustu pesuohjelmiin täällä