Teboil ravintolat 1.6.2020

 

                                                                                                                                   Tiedote

                                                                                                                                   20.5.2020                                         

 

 

Teboil kutsuu asiakkaat munkkikahville

 

 

 

 

Teboil ravintolat ja kahvilat avautuvat jälleen 1.6.2020 rajoitusten poistuttua, mikä mahdollistaa aterioiden ja kahvien nauttimisen myös sisätiloissa.

 

Teboil-asemat ovat toimineet koronakevään aikana normaalisti polttoainejakelun ja autopesujen suhteen, lisäksi asemilla on ollut tarjolla monipuolinen Take Away -valikoima. Asemaverkostomme on valmistautunut jo etukäteen uudelleenavautumiseen, joten Teboil avaa koko asemaverkostonsa ravintola- ja kahvilapalvelut asiakkaille 1.6. alkaen. Suosittu kotiruokalounas avautuu maanantaina hallituksen ohjeiden mukaisesti. Asemien kauppiaat ja henkilökunta toivovat, että asiakkaat edelleen noudattavat viranomaisten ohjeita ja etteivät

asiakkaat tulisi kipeänä paikalle.

 

- Toivotamme asiakkaat lämpimästi tervetulleiksi herkuttelemaan Teboilille! Tämä on meille odotettu ja toivottu päätös ja avaamme innokkaana asemien palvelut laajemmassa mittakaavassa. Asiakkaidemme ja henkilökuntamme terveys on meille tärkeintä, ja kiinnitämmekin erityistä huomiota hygieniaan ja siisteyteen, Teboilin vt. huoltoasema- ja automaattiliiketoiminnan johtaja Arto Ylönen kertoo tyytyväisenä.

 

Teboil-asemat ovat tärkeä virkistäytymispaikka liikkuvaa työtä tekevistä kesälomalaisiin. Teboil kutsuukin asiakkaat munkkikahville avajaisten kunniaksi. Ensimmäisen viikon ajan munkkikahvit edullisesti yhteishintaan 2,90 € (1.-7.6.2020) kaikilla Teboil-asemilla kautta maan.

 

 

 

 

Lisätiedot:

 

Toni Flyckt

Markkinointi- ja viestintäjohtaja

toni.flyckt@teboil.fi

+358 50 595 5130