Teboililta nesteet metallin työstöön

Palvelemme asiakkaitamme entistä monialaisemmin. Meiltä saat nyt myös huippulaadukkaat Lukoil-työstönesteet ja -öljyt monipuoliseen metallin työstämiseen.

Työstö-öljyt sopivat metallin työstöön silloin, kun työstönesteen ominaisuuksissa painottuu voitelevuus. Tyypillisimmin työstö-öljyjä käytettään lastuavissa menetelmissä, kun leikkuunopeudet ovat suhteellisen hitaita sekä metallin muovaamisessa. Kaikki työstö-öljymme valmistetaan korkealaatuisista perusöljyistä sekä moderneista kloorittomista lisäaineista.

Veteen sekoitettavat työstönesteet soveltuvat erinomaisesti käyttäväksi menetelmissä, joissa korostuu nesteen jäähdytyskyky. Valikoimassa olevat tuotteet on kehitetty yhteensopiviksi erityisesti tyypillisen suomalaisen veden kanssa. Nesteet eivät sisällä boraatteja eivätkä ne vapauta käytön aikana formaldehydejä. Tämän ansiosta ne ovat sekä käyttäjälleen että ympäristölle turvallisia vaihtoehtoja.

Teboilin markkinoiman Lukoil-työstönestevalikoiman tuotteet valmistetaan Saksassa ja Itävallassa ja ne on valittu erityisesti suomalaisiin olosuhteisiin ja käyttötarpeisiin sopiviksi.

Tutustu tarkemmin valikoimaan