Teboilin vuosi on käynnistynyt vauhdikkaasti!

 

Tammikuussa neljä asemaamme avattiin uudistettuina. Helsingissä Ruskeasuon ja Munkkivuoren Teboil-huoltamot, Hyvinkäällä Sveitsinhovin Teboil-liikenneasema ja Raisiossa Teboil-automaattiasema toivottavat asiakkaat tervetulleiksi!

 

Ruskeasuon Teboil on avattu täysin uudistettuna! Tervetuloa tutustumaan viihtyisään ja monipuoliseen kahvila-ravintolaamme, jossa lounaan lisäksi tarjolla runsaasti itse leivottuja suolaisia ja makeita leivonnaisia. Aseman palveluina lisäksi autopesu, huolto, autovuokraus ja myymälä. Polttoainetta voi tankata ja autopesuun ajaa 12.2.2021 mennessä, kun mittarikenttäremontti valmistuu.

 

Munkkivuoren Teboil palvelee jälleen - tervetuloa! Aseman palveluina huolto, pesu ja laaja autotarvikevalikoima, myymälä sekä kahvila-ravintola, jossa tarjolla mm. lounasta, pizzaa ja Rolls.

 

Hyvinkäällä Sveitsinhovin Teboililla on tehty kevyt ilmepäivitys! Upean Sveitsinhovin palveluihin kuuluvat autopesu, myymälä sekä kahvila-ravintola, jossa tarjolla lounasta ja uusia annosruokia. Muista myös Rolls!

 

Raisiossa (Varppeenkatu 20) on avattu Teboil-automaattiasema, josta voi tankata bensiiniä (95 ja 98) ja dieselejä. Maksutapoina: lähimaksu, käteinen, pankkikortit, Teboil-maksukortit sekä Eurocard, MasterCard, Visa, American Express, Diners Club ja EasyCard.

 

Kaikilta yllä olevilta asemilta saa kahden sentin litra-alennuksen polttoaineesta kanta-asiakaskortilla!

Lämpimästi tervetuloa!