Teboil-kauppiaat palvelevat myös rajoitusten aikana

Hallitus on antanut eduskunnalle esityksen ravitsemusliikkeiden toiminnan rajoittamisesta leviämis- ja kiihtymisvaiheen alueilla. Mikäli esitys hyväksytään eduskunnassa, ravintola-alan yritykset, joihin myös liikenneasemat rinnastetaan, tulee rajoittaa toimintaansa 8.–28.3.2021 välisenä aikana. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että ravintolat eivät saa tarjoilla tuotteita asiakkaille nautittavaksi ravintolan tiloissa.

Yrittäjävetoiset asemamme palvelevat asiakkaitamme myös rajoitusten aikana siirtymällä takeaway-myyntiin. Asemiltamme saa ostaa ruokaa ja juomaa mukaan otettavaksi; voit esimerkiksi helpottaa arkeasi lounasbuffetimme antimilla kokoamalla annoksen aseman noutopöydästä, hakea makeita ja suolaisia kahviotuotteita matkaevääksi tai noutaa ruoan koko perheelle päivällispöytään. Voit tilata ruoan ja juoman etukäteen tai tulla ravintolaan sisälle tilaamaan tuotteita. Turhaa sisätiloissa liikkumista tulee kuitenkin välttää ja vain välttämätön liikkuminen sisätiloissa on sallittua eli ruuanhaku, vessassa käynti sekä asemalle tulo ja poistuminen.

Epidemian perustasolla sijaitsevilla palveluasemilla voi nauttia ravintola- ja kahvilapalveluista sisätiloissa noudattamalla suositeltua turvaväliä.

Tervetuloa myös tankkaamaan, Teboil-autopesuun ja -huoltoon sekä palvelevien asemien myymälään tulevina viikkoina!

Paikalliset Teboil-yrittäjämme toivottavat asiakkaamme lämpimästi tervetulleiksi. Käytetään kasvomaskia ja huolehditaan turvaväleistä sekä käsihygieniasta.

Katso lähin Teboil-asemasi tästä