Yrittäjä on päivänsä 5.9. ansainnut

Yrittäjän päivää on vietetty vuosittain 5. syyskuuta vuodesta 1997 alkaen, ja yrittäjät ovat todellakin päivänsä ansainneet. Yritykset ovat tärkeä yhteiskunnan perusta, luoden uutta toimintaa ja uutta työtä, taaten siten yhteiskuntamme hyvinvoinnin. Suomen lähes 300 000 yrityksestä 93 prosenttia on alle 10 hengen yrityksiä. Koko 2000-luvulla uudet työpaikat Suomessa ovat syntyneet juuri pieniin ja keskisuuriin yrityksiin. (Lähde www.yrittajat.fi)

Myös kaikki Teboil-huoltamot ovat kauppiasvetoisia, ja asioimalla Teboil-huoltamoilla tuet kotimaista yrittäjyyttä. Monet kauppiaistamme ovat toisen ja jopa kolmannen polven huoltamoyrittäjiä, joten Teboililla autoja ja ihmisiä huolletaan vuosikymmenten kerryttämällä kokemuksella. Teboil-kauppiaat ovat paikkakunnallaan arvostettuja toimijoita ja työllistäjiä, ja vuosien varrella monet heistä onkin palkittu paikallisen yrittäjäyhdistyksen toimesta vuoden yrittäjänä, kuten esimerkiksi Jämsän Teboilin kauppiaspari Lea ja Jyrki Meronen vuonna 2018.

Teboil Vantaa Koivuhaan ja Hyvinkää Kehäkujan kauppiasyrittäjä Raakel Hynninen puolestaan palkittiin tänä vuonna Suomen Bensiinikauppiaitten ja Liikennepalvelualojen Liiton toimesta Vuoden Bensiinikauppiaana koko maan huoltamokauppiaiden joukosta – tiettävästi ensimmäisenä naisena koskaan!

Upeaa Yrittäjän päivää – tavataan Teboililla!


Lue lisää Teboil-kauppiasyrittäjistä
>>