Haemme yrittäjää Simon Teboil Maksniemeen

Etsimme uudelle huoltamollemme tehokasta johtohahmoa vastaamaan huoltamon päivittäisten toimintojen sujuvuudesta ja ideoimaan kanssamme uusia ratkaisuja.

 

Maksniemeen valmistuva upouusi Teboil -huoltamo tulee tarjoamaan asiakkaillemme aivan uudenlaisen huoltamopalvelukokemuksen. Trendikkään ja kompaktin huoltoaseman yrittäjänä sinulla on mahdollisuus hyödyntää luovuuttasi kehittäessäsi uusia ideoita ja mahdollisuuksia. Samalla sitoudut ketjun konsepteihin ja valikoimaan.

Valikoimassa ja liiketilojen suunnittelussa on huomioitu erityisesti Take Away- asiakkaat ja huoltamoa pyörittävälle tiimille avautuu myös mahdollisuus päästä loistamaan Drive In -kaistalla.

Miksi rooli on erityinen?

Tässä huoltamomuodossa sinua ympäröivät modernit ja innostavat puitteet. Yrittäjänä sinulla on vapaus ja vastuu vaikuttaa huoltamon päivittäiseen toimintaan sekä sen menestymiseen. Rooli on erityisen antoisa sellaiselle osaajalle, jolle on saattanut jo kertyä vankkaa kokemusta ja intohimoa huoltamoalasta, mutta jolta löytyy myös paloa olla osana modernin huoltamokonseptin tuomaa aaltoa.

Miksi Maksniemen huoltamo on erityinen?

Kuvittele näppärä, uudenlainen ja napakan kokoinen huoltamo, joka on suunniteltu vastaamaan asiakkaidemme tarpeita. Uudenlainen konsepti antaa entistä paremmat mahdollisuudet uusien asiakasryhmien tavoittamiseen. Asiakkaille tarjotaan tarkkaan valittuja kioskituotteita, myynnillisiä kahvilatuotteita sekä hampurilaisia ja muita herkullisia annoksia suurempaa nälkää poteville.

Teboil Maksniemi

Huoltoaseman rakentaminen aloitetaan suunnitelmien mukaan marraskuun aikana. Rakennus valmistuu nelostien kupeeseen automaattiaseman yhteyteen ja kiinteistön koko tulee olemaan 95m2.

Tule mukaan luotsaamaan huoltoasemaa, joka hurmaa asiakkaamme selkeydellään, raikkaalla ilmeellään ja ystävällisellä palvelullaan!

Huoltamolle tulee käyttöön uusi ja kannustava toiminnanharjoittajan sopimusmalli. Mikäli olet valmis ottamaan ohjat käsiisi, täytä hakemuksesi jo tänään:

 Täytä hakulomake

Alueen huoltamoista vastaava, hinnoittelutiimin johtaja, Arto Ylönen antaa mielellään lisätietoja Maksniemen huoltamosta ja uudistuneesta sopimusmallista puhelimitse 0400 588 022 ja sähköpostitse arto.ylonen@teboil.fi.