Risto ja Jani, Teboil Vantaa Tikkurila

Moikka! Me olemme Risto ja Jani, Teboil Tikkurilan uudet kauppiaat. Nyt on vierähtänyt muutama kuukausi näitä hommia huoltamolla ja erityisesti työn monipuolisuus on miellyttänyt meitä kovasti – päästään tekemään kaikkea kuorman purusta taloushommiin. Ristolla on 15 vuoden kokemus ravintolakokin/keittiömestarin sekä myynnin hommista ja Jani on työskennellyt 25 vuotta autoalan jälkimarkkinoinnin parissa.

Teboil oli tuttu yhtiö aiempien työkuvioiden kautta, ja kun tuli kauppiashaku, kysyin saman tien Janilta, lähdetäänkö kauppiaiksi. Ja tässä sitä nyt ollaan.

Halutaan, että Teboil Tikkurila on rento ja helposti lähestyttävä huoltamo. Ei haluta yksilöityä pelkästään kahviin ja pullaan, lounaaseen, autopesuun tai autohuoltoon – meiltä saa nämä kaikki palvelut sekä paljon muuta.

Jatkuva kehittyminen ja ajan hermolla pysyminen on meille tärkeää. Meillä on kehitteillä esimerkiksi erityyppisten autojen vuokraamisen uudistaminen ja tykätään myös pienistä piristävistä yksityiskohdista, kuten retronurkastamme, jossa pääsee pelaamaan Ghostbusters-flipperiä. Lisäksi tullaan muun muassa kehittämään lauantaibrunssia ja siihen erilaisia teemoja.

Teemapäivät ovat myös ehdottomasti sellaisia tapahtumia, joita haluamme järjestää. Tervetuloa!