Ismo Rouvinen, Teboil Suomusjärvi Kivihovi

Teboil Kivihovin kauppiaalla Ismo Rouvisella on lähes kolmen vuosikymmenen kokemus huoltoasematoiminnasta eri ketjuissa. Hän on toiminut Kesoil-kauppiaana Elimäellä, Neste-kauppiaana Salossa ja vuodet 2001-2015 Teboil-kauppiaana Turussa. 

"2008 valmistuneen Kivihovin liikenneaseman tilat ovat toimivat ja hyväkuntoiset, ja sijaintimme moottoritien varressa Helsingin ja Turun puolivälissä on erinomainen. Täällä oli myös valmiina hyvä ja kokenut henkilökunta, joka lähti heti innolla mukaan uudistamaan ja parantamaan aseman toimintaa ja palveluja", Rouvinen kiittää.

Teboil Kivihovi palvelee matkalaisia ympäri vuorokauden. Myymälästä saa päivittäis- ja autotarvikkeet, matkaeväät, -lukemiset ja lahjatavarat. Vuorokauden ympäri on avoinna myös yli 300-paikkainen ravintola, jonka alusta loppuun paikanpäällä valmistetuista ruuista vastaa kokenut keittiöpäällikkö viiden kokin tiiminsä kanssa. Asemalta löytyy myös Kotipizza ja Hesburger.

Kivihovissa on panostettu ammattikuljettajien viihtyvyyteen. Tilausajokuljettajille on televisiolla ja hierovalla tuolilla varustettu lepohuone. Rahtareilla eli raskaan kaluston kuljettajilla puolestaan on mahdollisuus levähtää ja peseytyä omassa saunallisessa taukotilassaan, jossa on myös televisio ja jääkaappi.

Ismo Rouvisen mielestä parasta huoltamoyrittäjyydessä on työn monipuolisuus ja päivien vaihtelevuus. "Olen täällä joka paikan höylänä aina siellä missä tarvitaan."

Vapaa-aikaansa kauppias kuulemma kuluttaisi mielellään Harley-Davidsoninsa satulassa, mutta kertoo sen käytännössä kuitenkin kuluvan vasta hankitun omakotitalon laitossa.

Teboil Kivihovi

Teboil Kivihovissa on myös Otto-automaatti, apteekki sekä videotykillä varustettu kokoustila.

Teboil-kauppias on alueensa kirkkain tähti antaen samalla kasvot yrityksellemme. Kauppias tuo omalla persoonallaan, innostuksellaan ja osaamisellaan parhaat työkalut asemansa kehittämiseen.

Lue lisää