Mirkka Peltoniemi & Kati Sundell, Teboil Imatra Vuoksenniska

Kati Sundell ja Mirkka Peltoniemi olivat työskennelleet Vuoksenniskan Teboililla vakituisesti vuodesta 2000 ja osa-aikaisena tai kesätöissä vielä paljon sitä aikaisemminkin – Katin ensimmäinen työtodistus asemalta on kesältä 1989! Kun aseman kauppias vuonna 2008 päätti lopettaa eikä liikepaikalle tuntunut löytyvät uutta yrittäjää, Kati heitti puolileikillään Mirkalle, että ryhdytään me kauppiaiksi.

”Emme olleet koskaan haaveilleet yrittäjyydestä ja vastuu ja riskit pelottivat, mutta toisaalta meillä oli taustalla pitkän työtoveruuden tuoma luottamus toisiimme sekä yhteinen, selkeä näkemys siitä, miten asioita voisi tehdä paremmin ja asiakaslähtöisemmin”, Kati ja Mirkka kertovat.

Päätös vaihtaa palkkatyöt yrittäjyyteen ei ollut helppo, mutta nyt kun kauppiasuraa on takana kymmenen vuotta, molemmat toteavat yhteen ääneen, että kertaakaan ei ole kaduttanut.

”Parasta yhdessä yrittämisessä on vastuun jakaminen. Vaikka olemme varsin erilaisia persoonia, työskentelytapamme sopii yhteen ja täydennämme hyvin toisiamme.”, he kertovat.

Huoltamonsa suurimmasta vahvuudestakin yrittäjät ovat yhtä mieltä: ”Meillä on ihana henkilökunta! Vakinaiset työntekijämme Hanne, Sini, Kata ja Jenna ovat todella tärkeä osa onnistumistamme. Kuuden naisen työyhteisössämme kaikki osaavat ja tekevät kaikkia töitä ja yhteishenkemme on todella hyvä.”

Vapaa-aikaansa yrittäjät eivät yhdessä vietä. Mirkka rentoutuu käsitöiden parissa ja käy kuntosalilla. Kati puolestaan puhkuu intoa syksyllä aloittamastaan TFW-treenistä, joka yhdistää nopeus-, voima-, kestävyys- ja liikkuvuusharjoittelun. ”Meni monta vuotta, etten tehnyt yhtään mitään ja olin rapakunnossa, mutta TFW:n myötä kunto kohoaa kohisten ja olen saanut treenauksesta tosi paljon virtaa”, hän iloitsee.

Teboil Imatra Vuoksenniska


Joulukuussa 2017 huoltamolle asennettiin upouusi autopesukone, jonka pesujälki on kerännyt asiakkailta kiitosta.

Teboil Imatra Vuoksenniska autopesu