Kim Sarro, Teboil Avia

Kim Sarro on toiminut Teboil Avian kauppiaana sen avaamisesta v. 2012 lähtien. "Olin työskennellyt jo kymmenisen vuotta Teboilin automaattiasemien hoitajana. Yhteistyö Teboilin kanssa oli sujunut erinomaisesti ja kun kuulin, että hoitamani Nuolitien D-pisteen tontille rakennetaan huoltoasema, halusin ehdottomasti sen kauppiaaksi."

Vantaalla Kehä III:n kupeessa sijaitsevan Teboil Avian vahvuutena Kim pitää sen kompaktia kokoa sekä sijaintia, joka tosin on myös heikkous viikonloppuisin ja pyhinä, kun ammattiliikenne puuttuu. "Emme yritäkään tarjota kaikille kaikkea, vaan keskitymme omanlaiseen tarjontaan. Esimerkiksi rekkapesua on vaikea kuvitella parempaan sijaintiin ja saavutettavuuteen kuin meillä."

Työpäiviensä sisällön ja pituuden Kim sanoo elävän suuresti tilanteen mukaan. "Joskus aloitan vasta aamuyhdeksältä, mutta kiireaika tai sairauspoissaolot voivat vaatia venyttämään päivää aamuyöstä myöhäiseen iltaan. Yrittäjän arki ei aina ole niin yksinkertaista tai helppoa, mutta hyvät hetket ja onnistumiset palkitsevat moninkertaisesti. Mahdollisuus tehdä omasta arjesta omanlaistaan on hienoa."

Harrastuksikseen Kim mainitsee moottoripyöräilyn ja polkupyöräilyn, vaikkakin toteaa kahden alle kouluikäisen lapsen isänä vapaa-aikansa kuluvan tätä nykyä pääasiassa perheen parissa. "Ajankäytön priorisoinnin vuoksi lentoharrastukseni on jäänyt viime vuosina lähinnä lupakirjan voimassa pitäviin pakollisiin lentoihin. 3,5-vuotiaan poikani vahva kiinnostus kaikkeen moottoroituun ja pärisevään ilahduttaakin isää suuresti – yhteiset harrastukset kuuluvat varmasti tulevaisuuden vapaa-aikaan."

Kimin mielestä parasta huoltamoyrittäjyydessä ovat itse käytännön työ sekä asiakkaat. "Asiakaskunnassamme on runsaasti ammattiautoilijoita, jotka ovat todellisia asiantuntijoita arvioimaan huoltoaseman palveluja ja tarjontaa. Uskon, että heidän kuunteleminen ja tarpeisiinsa vastaaminen on valttimme kovassa kilpailussa."