Satu & Petri Mäkeläinen, Teboil Suomussalmi Turjanhovi

Teboil Turjanhovin kauppiaat Satu ja Petri Mäkeläinen ovat kumpikin kasvaneet yrittäjäperheessä ja kertovat haaveilleensa oman yrityksen perustamisesta jo nuoresta pitäen. Tänä syksynä heidät palkittiin vuoden suomussalmelaisina yrittäjinä.

"Yrityspalkinnon saaminen merkitsee meille todella paljon. Olemme tehneet ammattitaitoisen ja ihanan henkilöstömme kanssa valtavasti töitä toimintamme ja palvelujemme kehittämiseksi. Asiakaskuntamme on hyvin laaja lapsista ja nuorisosta yritysasiakkaisiin, ja he kaikki ovat meille yhtä tärkeitä. Pyrimme siihen, että asiointi meillä olisi mahdollisimman mutkatonta ja jokainen asiakas tuntisi tulleensa hyvin palvelluksi", Satu ja Petri painottavat.

Palveluasenteen lisäksi he pitävät Teboil Turjanhovin vahvuutena monipuolisuutta.

Satu on ravintola-alan ammattilainen ja vastaa aseman kahvio-ravintolapuolesta. "Kehitämme lounastarjontaamme jatkuvasti ja olemme panostaneet paljon myös pikaruokaan. Rollsin hampurilaisten lisäksi meiltä saa Teboil Grillin tuotteita", Satu kertoo.

Autoasi-monimerkkikorjaamona toimivan huoltopuolen, rengasmyynnin, autopesun ja myymäläpalvelujen päivittäinen toiminta ja kehittäminen ovat puolestaan Petrin vastuualuetta. "Alalla on kova kilpailu ja kauppojen aukioloaikojen vapautuminen lisäsi sitä entisestään. Koemme kilpailun kuitenkin hyväksi, se pakottaa panostamaan täysillä palveluun ja laatuun kaikilla osa-alueilla", Petri toteaa.

Jaksamisestaan Satu ja Petri pitävät huolta ulkoilemalla ja liikkumalla. "Vapaa-ajalla retkeilemme, hiihdämme ja laskettelemme. Talvisin vedämme lapsille luistelukoulua, jossa neljävuotiaat kaksospoikammekin ovat mukana. Molemmat harrastamme myös jääkiekkoa."