Susan Mustonen, Teboil Hyvinkää Sveitsinhovi

Teboil Sveitsinhovissa reilut viisi vuotta työskennellyt Susan Mustonen viihtyi työssään niin hyvin, että oli monesti mietiskellyt mahdollisuuksiaan ryhtyä jopa huoltamoyrittäjäksi. Kun Sveitsinhoviin alettiin hakea uutta kauppiasta vuoden 2016 lopulla, Susan sanoo ajatelleensa, että se on nyt tai ei koskaan!

”Sveitsinhovissa on aina ollut jotain, mikä on saanut minut tykästymään paikkaan, mutta vuosien varrella olin myös ehtinyt miettiä, millä tavoin tätä paikkaa voisi kehittää.”

Ensi töikseen Susan pisti uuteen uskoon aseman ruokatarjonnan. "Meillä on 200-paikkainen ravintola ja valmistamme nykyisin lounaspöydän ruoat täällä alusta alkaen itse. Pikaruuan ystävät ovat puolestaan ilahtuneet Rollsin avaamisesta."

Vuonna 2007 avatun Teboil Sveitsinhovin vahvuuksina Susan pitää sijaintia vilkkaan valtatie 3:n kupeessa sekä hyväkuntoisia ja käytännöllisiä tiloja. ”Myös työporukkamme on mitä parhain. Kaikkien vanhojen työkavereideni lisäksi muutama uusikin on palkattu joukkoon”, Susan kertoo. Ympäri vuorokauden palvelevaa liikenneasemaa pyöritetään tällä hetkellä noin 15 henkilön voimin.

Susan kertoo työpäiviensä alkavan aamulla 5–6 aikoihin aseman siivoustöillä ja jatkuvan hallinnollisilla hommilla, mutta puoleen päivään mennessä hänet löytää jo kassalta. ”Haluan edelleen olla ihan säännöllisesti tiskin takana palvelemassa ihania asiakkaitamme.”

Hän toteaakin parasta huoltamoyrittäjyydessä olevan asiakkaiden lisäksi työpäivien vilkkaus ja vaihtelevuus. ”Vaikka on paljon vastuuta, niin olen silti nauttinut täysin sydämin menosta. Täytyy myöntää, että kodiltahan tämä melkein tuntuu!”

Töihin ”asumaan” kauppias ei onneksi voi kuitenkaan unohtua, siitä pitävät huolen Susanin ajasta osansa vaativat omat hevoset ja koira. Teboil on silti aina mukana matkassa, sillä Susanin ihoa koristaa ihka-aito Teboil-tatuointi, joka taiteiltiin hänelle kesällä 2017 Unique Art Tattoo Festivalilla Hämeenlinnassa!

Teboil Sveitsinhovi