Vesa Hämäläinen, Teboil Helsinki Munkkivuori

Vesa Hämäläinen on jo toisen polven huoltamoyrittäjä. ”Vanhempani aloittivat Teboil-kauppiaina Järvenpäässä 1979, ja itse olen ollut Munkkivuoren Teboilin kauppiaana vuodesta 1988."

Teboil Munkkivuoren vahvuutena Vesa pitää osaavaa henkilökuntaansa ja sen mahtavaa palveluhenkeä. ”Olemme perinteinen täyden palvelun huoltoasema, jossa saa edelleen apua myös autoon liittyen. Esimerkiksi polttimoiden ja sulkien vaihdot pyritään tekemään odottaessa.”

Aseman palveluihin kuuluvat päivittäistavaroiden ja autotarvikkeiden myymälä, kahvio-ravintola, Kotipizza, Rolls-hampurilaiset, autonpesu, auton ja peräkärryn vuokraus, Hyundai-merkkihuolto sekä Autoasi-monimerkkikorjaamo.

”Aloitan aamun hintakierroksella ja siisteystarkastuksella, joiden jälkeen päivä kuluu huoltoaseman vaihtelevissa työtehtävissä. Parasta huoltamoyrittäjyydessä onkin päivien erilaisuus ja se, että saa olla monenlaisten ihmisten kanssa tekemisissä."

Vesa toteaa huoltamoalan muuttuneen paljon hänen kauppiasuransa aikana. "Kilpailu on kiristynyt, mutta pyrimme pysymään ajan hermolla ja palvelemaan asiakkaitamme niin hyvin, että he haluavat asioida juuri meillä.”

Vapaa-aikansa Vesa kertoo viettävänsä perheen parissa sekä pyöräillen, uiden ja ulkoillen.