Avoin työpaikka; Assessment & Development specialist

Haemme HR osastolle pääkonttoriimme Vantaalle vakituiseen työsuhteeseen kehittämishenkistä ja aikaansaavaa Human Resources Assessment & Development spesialistia monipuolisiin HR-tehtäviin.

Haluaisitko liittyä meidän tiimiin?

Nelihenkinen HR-tiimimme toimii päivittäin yhteistyössä koko yhtiön muiden sisäisten osastojen ja liiketoimintojen sekä emoyhtiömme LUKOILin kanssa. Asioiden jatkuva kehittäminen ja uusien HR-ratkaisujen löytäminen ovat meille tärkeitä.

Haluamme tarjota erinomaista ja korkealaatuista HR-palvelua johdolle, esihenkilöille ja koko henkilökunnallemme strategiamme ja arvojemme mukaisesti. Tehtävä edellyttää hyviä ja monipuolisia asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja, sillä koko henkilöstömme on HR-tiimimme asiakas.

Tarjoamme sinulle:

Mahdollisuuden olla mukana kehittämässä tulevaisuuden HR-palveluitamme tehokkaiden prosessien ja modernien järjestelmien avulla.

Assessment & Development ​spesialistina tekisit tiiviisti yhteistyötä koko HR-tiimin kanssa ja raportoisit suoraan HR-johtajalle. Sparrailemme ja tuemme toisiamme tiimissämme kaikissa tehtävissä ja tavoitteenamme on yhdessä menestyminen. Tarjoamme sinulle innovatiivisen ja monipuolisen tehtäväkentän sekä mukavat ja kansainväliset työkaverit.

Tarjoamme myös kaikille työntekijöillemme kilpailukykyisen palkan sekä lounas-, liikunta- ja kulttuuriedut. Meillä on kattava työterveyshuolto ja modernit työvälineet. Viihtyisät toimitilamme sijaitsevat Vantaan Businessparkissa.

Työtehtäviisi kuuluu:

HR-palveluiden kehittäminen yhdessä HR-tiimin kanssa (modernit henkilöstön arviointijärjestelmät, tehokkaat toimintamallit, rekrytointipalvelut ja niihin liittyvät arviointijärjestelmät, osaamisen kehittäminen, yhteistyö oppilaitosten ja nuorten työntekijöiden kanssa, positiivinen työnantajamielikuva ja työntekijäkokemus sekä HR-raporttien ja -analyysien tuottaminen).

Toivomme sinulta:

Vähintään kolmen vuoden kokemusta ja ymmärrystä HR-työstä strategisena liiketoiminnan kumppanina sekä liiketoiminnan tarpeiden ymmärtämistä.

Aiempaa työkokemusta moderneista työsuhteen ja rekrytointiprosessien arviointijärjestelmistä sekä digiosaamista prosesseista ja uusien toimintamallien kehittämisestä.

Tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa.

Tarvitset työssäsi:

Aktiivista ja itsenäistä työotetta, kykyä kehittää toimintaa ja nähdä asioita uudella tavalla, erinomaisia MS Office -taitoja, sujuvaa kielitaitoa (suomi ja englanti, venäjä katsotaan eduksi) sekä hyviä työyhteisötaitoja monikulttuurillisessa työympäristössä

Toivottavasti innostuit!

Jos sinulla on positiivinen asenne sekä palavaa intoa kehittää itseäsi ja auttaa toisia kehittymään huippuammattilaiseksi, niin lähetä hakemuksesi ja CV:si mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 16.4.2021 osoitteeseen rekrytointi@teboil.fi  otsikolla "A&D SPECIALIST".

Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan, mielellään mahdollisimman pian.