Avoin työpaikka; Projektikoordinaattori, hakukoneoptimointi ja sisällöntuotanto

Projektikoordinaattori, hakukoneoptimointi ja sisällöntuotanto

Haemme markkinointitiimiimme projektikoordinaattoria Teboilin pääkonttorille Vantaalle. Haettava henkilö tulee keskittymään hakukonemaailmaan (hakukonemarkkinointi ja -optimointi) sekä digitaalisen sisällöntuotantoon yhdessä markkinointipäällikön ja ulkopuolisten palveluntarjoajien kanssa. Lisäksi käsikirjoittaminen, kuvaus, leikkaaminen sekä sisällön editointi kuuluvat projektikoordinaattorin tehtäviin. 

Hakemallamme henkilöllä on aiempaa kokemusta ja näyttöjä erilaisista digitaalisista projekteista kuten hakukonemarkkinoinnista ja -optimoinnista sekä tarinallisesta sisällöntuotannosta digitaalisissa kanavissa.

Mikäli olet intohimoinen ja idearikas diginatiivi, jolla on palo tuoda ja kehittää Teboilin tekeminen digitaalisiin kanaviin sopivaksi ja osaksi Teboilin arkea, saatat olla etsimämme tyyppi! Työssäsi sinun pitää olla jatkuvasti ”ajan hermolla” uusista kanavista sekä niiden toiminnasta. Lisäksi sinun pitäisi ymmärtää tyydyttävästi algoritmien lainalaisuuksia ja osata muokata sisältöjä kulloinkin eri kanaviin toimiviksi ja liiketoiminnoille merkitykselliseksi. Tehtävä edellyttää erinomaista suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa sekä hyvää englannin kielen taitoa. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Tarjoamme sinulle mielekkään, vakituisen ja kokopäiväisen työn tunnetussa ja arvostetussa yhtiössä, jonka pitkät työsuhteet kertovat henkilöstön viihtyvyydestä ja sitoutumisesta. Meillä vaalitaan hyvää työilmapiiriä ja arvostamme työntekijöitämme. Saat tehtävään kattavan perehdytyksen, osaavan huipputiimin tuen sekä kilpailukykyisen palkan. Lisäksi tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan tehtävänkuvan sekä erinomaisen tilaisuuden päästä näyttämään taitosi ja kehittämään osaamistasi vakavaraisessa kansainvälisessä yhtiössä. Tule mukaan osaksi asiantuntevaa tiimiämme kehittämään yhtiömme liiketoimintaa kohti tulevaisuuden tarpeita.

Lisätietoja tehtävästä antaa Teboilin markkinointi- ja viestintäjohtaja Toni Flyckt puh. 050 595 5130 to 4.2. klo 10-11.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä meille CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen otsikolla "Projektikoordinaattori" osoitteeseen rekrytointi@teboil.fi  7.2.2021 mennessä.