Kahvilapäällikkö Susanna Nyman, Teboil Vantaa Kaivoksela

Kahvilapäällikkö Susanna "Suski" Nyman (28) on työskennellyt Teboil Vantaa Kaivokselassa jo 11 vuotta. "Mihinkäs sitä hyvää vaihtamaan", Suski naurahtaa. "Olin lukiossa, kun huomasin Helsingin Sanomista Kaivokselan Teboilin työpaikkailmoituksen. Aluksi tein iltoja ja viikonloppuja koulun ohessa, ja vuodesta 2006 olen ollut täällä kokoaikaisena."

Suskin tyypillinen työpäivä alkaa kello 5.30 leipomisella. "Perinteiset, täällä taikinasta alkaen itse tehdyt munkit ovat aina olleet meidän ylivoimaisesti suosituin kahviotuotteemme, joten leipomisperinteestä halutaan pitää kiinni sen työläydestä huolimatta. Leivomme myös aamuisin omasta taikinasta sämpylät lounaspöytää varten."

Sen jälkeen Suskin työpäivä kuluu mitä moninaisimmissa tehtävissä: "Valmistan lounaspöydän salaatit ja vitriinituotteita, teen kahvilan ja myymälän tilauksia, olen kassalla ja teen yleissiivousta."

Suski toteaa parasta työssään olevankin työnkuvan monipuolisuus. "Olen viihtynyt todella hyvin, jopa vuosi vuodelta paremmin! Meillä käy paljon vakioasiakkaita ja vuosien mittaan monet heistä ovat tulleet tutuiksi. Nautin asiakaspalvelusta ja saan virtaa mahtavista asiakkaistamme - heitä vartenhan täällä kaikki tehdään."

Vapaa-ajallaan Suski hakee virtaa kahvakuulatunneilta, "ja joka syksy pitää päästä Lappiin vaeltamaan".

Töihin Teboil-huoltoasemalle?

Teboil-kauppiaat ovat itsenäisiä yrittäjiä ja vastaavat itse henkilökuntansa rekrytoinnista. Mikäli sinua kiinnostaa työ Teboil-huoltoasemalla, voit olla yhteydessä suoraan haluamaasi huoltoasemaan; yhteystiedot löydät täältä.