Kesätyöntekijä Petra Juutilainen, Teboil Siilinjärvi Siilinhovi

Opiskelija Petra Juutilainen, 20, oli Teboil Siilinhovissa ensimmäisen kerran töissä kesällä 2014. "Olen kotoisin Siilinjärveltä ja asuin melkein huoltoaseman naapurissa. Hain sinne ensin kahden viikon mittaiseen Tutustu työelämään ja tienaa -kesätyöharjoitteluun, ja sen mentyä hyvin sainkin jatkaa. Nyt tämä on jo kolmas kesäni Teboil Siilinhovissa", Petra kertoo.

Lomamatkalaisten myötä Siilinhovissa käy kesäisin kova kuhina, ja Petra toteaa ruuhkahuippujen aiheuttaneen paineita varsinkin alkuaikoina. "Nyt siihen osaa jo asennoitua oikein ja pysyä kiireestä huolimatta iloisena ja rauhallisena."

Petra sanoo viihtyneensä Teboil Siilinhovissa erinomaisesti. "Teen pääasiassa joko aamuvuoroja viidestä yhteen tai iltavuoroja kahdesta kymmeneen. Työtehtäväni vaihtelevat kassapalvelusta keittiövuoroon, myymälän järjestelyyn ja yleisen siisteyden ylläpitoon. Tykkään työn monipuolisuudesta - vuorotkin menevät nopeasti, kun on koko ajan tekemistä."

Petra kiittää myös työkavereitaan ja Teboil Siilinhovin kauppiasta Janne Hämäläistä: "Meillä on täällä hyvä yhteishenki ja työilmapiiri."

Vuosi sitten Petra aloitti 3,5-vuotiset suuhygienistin opinnot Savonia-ammattikorkeakoulussa Kuopiossa. Opintojensa ohessa hän tekee Teboil Siilinhovissa myös ilta- ja viikonloppuvuoroja. Opiskelun ja työn yhdistelmä pitää Petran kiireisenä, ja vähäisen vapaa-aikansa hän kertoo viettävänsä mieluiten ulkoillen ja ystävien kanssa.