K-Plussa-yhteistyö Teboilin ja Keskon välillä päättyy 30.11.

1.12.2013 alkaen Teboil-asemilla tehdyistä tankkauksista tai muista ostoista ei enää kerry K-Plussa-pisteitä. K-Plussa-pistesetelit eivät myöskään enää käy maksuvälineenä Teboil-huoltoasemilla.

Muutoksen taustalla on Teboilin oman kanta-asiakasohjelman kehittäminen. "Haluamme jatkossa keskittyä ensisijaisesti omien kanta-asiakaskorttiemme markkinointiin ja niillä saataviin etuihin. K-Plussa-korttia käyttäessään asiakas ei ole voinut hyödyntää Teboilin kanta-asiakasetuja", perustelee Teboilin korttimyynnin ja -kehityksen päällikkö Tapani Tanhuanpää.

Kanta-asiakkuus kannattaa

Teboilin kanta-asiakaskortilla saa alennusta bensiinistä ja dieselistä 2 senttiä litralta*. Polttonestealennuksen lisäksi kanta-asiakkaat saavat kuukausittain vaihtuvia etuja Teboil-huoltoasemilla.

Teboilin kanta-asiakkaaksi liittyminen on maksutonta ja kanta-asiakaskortin voi hankkia joko käteiskorttina tai maksuaikakorttina.

Teboil Asiakaskortin alaikäraja on 15 vuotta. Korttihakemuksen voi täyttää Teboilin nettisivuilla, jolloin kanta-asiakaskortti tulee postitse parin viikon kuluessa. Hakemuksen voi myös täyttää lähimmällä Teboil-huoltoasemalla, jolloin väliaikaisen asiakaskortin saa heti mukaansa ja pääsee saman tien käyttämään etuja. Kortin voi tilata myös lähettämällä tekstiviestin numeroon 18252 (Teboil Etunimi Sukunimi Katuosoite Postinumero Postitoimipaikka Puhelinnumero Syntymäaika ppkkvvvv).

Teboil Maksuaikakortin alaikäraja on 18 vuotta, jonka lisäksi luottotiedot tarkistetaan. Korttihakemuksen voi tulostaa Teboilin nettisivuilta tai hakea lähimmältä Teboil-huoltoasemalta. Hakemus tulee postittaa allekirjoitettuna Teboilille.

 

* Alennusta ei saa nettohintaisilta Teboil Express -automaattiasemilta eikä ammattiliikenteen D-asemilta.