Teboil Kauniainen avattu remontoituna

Perinteikäs Kauniaisten Teboil-huoltoasema on remontoitu sisältä ja ulkoa raikkaaksi ja toimivaksi. Uudistetun aseman avajaisia juhlistetaan perjantaina 7. kesäkuuta huimin eduin ja tarjouksin!

200 ensimmäistä tankkaajaa saa Nestlén jäätelöpuikon veloituksetta, ja kahvin ostaja pääsee herkuttelemaan ilmaisella berliininmunkilla. Pikkunälän taltuttaa Rollsin Juustoateria 3,95 eurolla tai Mr. Panini ja juoma 5,95 eurolla.

Avajaispäivänä Kauniaisten Teboililla myös tehdään veloituksetta akkutestejä ja bensiiniautojen päästömittauksia, sekä 10 euron tarjoushintaan OBD-mittauksia. Tammermaticin ”pesumestari” puolestaan neuvoo ja opastaa autonpesuasioissa klo 9–15. Carlake-autonhoitotuotteen ostaja saa kaupanpäälle Carlaken posliinisen kahvimukin. Viikonlopuksi voi hankkia grillihiilet ja sytytysnesteen edulliseen yhteishintaan 6,95 euroa. Avajaispäivän kävijöiden kesken arvotaan Nokian-rengassarja (205/55/16) vapaavalintaisesti joko kesä- tai talvirenkaina.

Teboil Kauniainen palvelee osoitteessa Kauniaistentie 1 arkisin klo 6–22, lauantaisin klo 7–22 ja sunnuntaisin klo 8–22. Autonhuoltoa ja -korjausta sekä rengasasennuksia tehdään arkisin klo 8–16. Aseman viihtyisässä kahvio-ravintolassa on à la carte -annosten lisäksi tarjolla runsas lounasbuffet arkisin klo 10.30–14. Myymälän puolelta löytyvät autotarvikkeiden lisäksi peruselintarvikkeet, juomat, makeiset, matkalukemiset ja Veikkaus-palvelut. Uudet kauppiaat Jonna ja Mikko Karvonen lupaavat, että aseman palveluja ja tarjontaa tullaan kehittämään aktiivisesti asiakkaiden toiveiden ja tarpeiden mukaisesti.

Tarjoukset ovat voimassa pe 7.6. tai niin kauan kuin tavaraa riittää.

Lisätietoja
kauppias Mikko Karvonen, puh. 0400 444 024, mikko.karvonen@kolumbus.fi
Teboilin pr- ja viestintäpäällikkö Ulla Perasto, puh. 020 470 0209, ulla.perasto@teboil.fi