Huippulaadukas uutuus raskaan kaluston dieselmoottoriöljyvalikoimaan

Teboil on tuonut markkinoille uuden, huippulaadukkaan synteettisen raskaan kaluston dieselmoottoriöljyn: Teboil Super HPD ECV 10W-40. Tuote on uusinta teknologiaa edustava Euro 1-6 -moottoreiden voiteluun suunniteltu erikoismoottoriöljy. Sen ominaisuuksissa on huomioitu erittäin raskaan ammattikäytön vaatimukset uudenaikaisissa ympäristöystävällisimmissä moottoreissa.

10W-40 viskositeettinsa ansiosta öljy virtaa kylmässä moottorissa nopeasti voitelukohteisiin taaten tuvallisemmat ja helpommat kylmäkäynnistykset ja pienemmän kulumisen tavanomaisiin 15W-40 öljyihin verrattuna. Matalamman viskositeettinsa ansiosta öljyllä on myös mahdollisuus pienentää polttoaineenkulutusta ja pitkälle kehitetyn koostumuksensa ansiosta se sopii käytettäväksi useimmissa EGR- (pakokaasujen takaisinkierrätys), SCR- (urearuiskutus) ja DPF (dieselpartikkelisuodatin) -järjestelmillä varustetuissa moottoreissa luokitustensa mukaisesti. Tyypillisiä käyttökohteita ovat mm. Volvon ja Caterpillarin valmistamat moottorit.

Suorituskyky: API CJ-4, CI-4, CH-4, CG-4; ACEA E9, E7, E5; Volvo VDS-4, VDS-3; MB 228.31; MAN M3275; Renault RLD-3; CAT ECF-3, -2, -1a; Cummins CES 20081; Mack EO-O Premium Plus