Vuoden taukopaikaksi on valittu Teboil Kivihovi

Tilausajokuljettajat ry on valinnut vuoden 2014 taukopaikaksi Salon Suomusjärvellä sijaitsevan Teboil Kivihovin. Valintaperusteissa kiitettiin aseman monipuolisia palveluja, laadukkaita ja maistuvia ruokia ja kahvilatuotteita sekä erinomaista asiakaspalvelua.

Teboil Kivihovi sijaitsee E18-moottoritien varrella aivan Helsingin ja Turun puolivälissä. Joka päivä ympäri vuorokauden avoinna oleva asema on palvellut asiakkaita heti uuden moottoritien avauduttua marraskuussa 2008, ja samalla vakiinnuttanut paikkansa bussimatkustajien keskuudessa.

Reilut 300-paikkainen ravintola tarjoaa buffet-aamiaista, lounasta, a la cartea sekä Hesburgerin ja Kotipizzan tuotteita. Muita palveluja ovat elintarvikemyymälä, apteekki, koruja ja lahjatavaroita myyvä Jalokivigalleria sekä Otto-automaatti.

Teboil Kivihovin palvelualue on suunniteltu suurten liikennevirtojen sujuvuutta ajatellen. Henkilöautoille ja raskaalle kalustolle on erilliset palvelu- ja paikoitusalueensa. Mittarikentällä on erikseen raskaan liikenteen D-automaatit AdBlue-mittareineen. Pikavuorobussien pysäkki ja tilausajobussien jättö- ja parkkipaikat ovat rakennuksen pohjoispäädyssä, josta on bussimatkustajille oma sisäänkäynti. Ammattiliikenteen kuljettajille on levähtämistä varten oma taukohuoneensa.

Teboil Kivihovi sijaitsee osoitteessa Bulevardi 10; lähestymiskartta >>

Tervetuloa!


Tilausajokuljettajat ry on vuonna 1990 perustettu matkailuliikenteen ammattilaisten yhdistys, johon kuuluu noin 1500 jäsentä. Yhdistys valitsee joka vuosi Vuoden Taukopaikan jäsenistöltä tulleiden palautteiden pohjalta.


Vuoden Taukopaikka -tittelin luovutustilaisuudessa Tilausajokuljettajat ry:n puheenjohtaja Timo Rinnekari (vas.), kauppias Reima Wiskari, liikenneasemapäällikkö Ann-Mari Ahonen ja yhdistyksen lounaisalueen puheenjohtaja Pekka Maunu