Teboil Diamond Carat FE 0W-20 – edistyksellistä teknologiaa

Teboil julkistaa Autokorjaamo 2016 -messuilla uuden Teboil Diamond Carat FE 0W-20 -moottoriöljyn. Kuluneen vuoden aikana Teboil-valikoimaan on tullut useita muitakin uutuuksia niin henkilöautoihin kuin raskaaseen ammattikäyttöön.

Teboil Diamond Carat FE 0W-20 on täyssynteettinen polttoainetta säästävä moottoriöljy, joka on kehitetty erittäin matalaviskositeettista öljyä vaativille moottoreille. Tyypillisimpiä käyttökohteita ovat mm. Volvon vuodesta 2014 alkaen valmistamat bensiini- ja dieselmoottorit sekä tietyt Toyota-mallit.

Erittäin matala viskositeetti pienentää moottorin sisäisiä häviöitä. Tämä mahdollistaa entistä paremman polttoainetalouden sekä pienemmät CO2-päästöt.

”Autoteollisuudessa on viime aikoina siirrytty kohti matalampia moottoriöljyn viskositeetteja. Seuraamme koko ajan alan kehitystä ja nyt tuommekin tuotteen myös 0W-20 -viskositeettiluokkaan”, tuoteryhmäpäällikkö Juha-Pekka Riihimäki Teboililta kertoo.

”Uutuusöljyllämme on Volvon virallinen VCC RBS0-2AE -hyväksyntä. Lisäksi se sopii moniin muihin autoihin, joiden moottori on suunniteltu käyttämään erittäin matalaviskositeettista öljyä”, Riihimäki täydentää.

Laadukkaiden perusöljyjen ja tehokkaan lisäaineistuksen ansiosta Teboil Diamond Carat FE 0W-20 suojaa moottoria tehokkaasti kulumista vastaan. Erittäin hyvät kylmäominaisuudet takaavat moottorin voitelun myös kylmäkäynnistystilanteissa.

Laaja valikoima – myös kevyelle kalustolle

Yhä useammin autovalmistajat määrittävät omia erityisvaatimuksia moottoriöljyn suorituskyvylle ja sen vuoksi tarvitaan useita erilaisia öljyjä. Uutuuksien myötä Teboil-valikoima kattaa entistäkin paremmin myös uusia henkilö- ja pakettiautoja huoltavien korjaamoiden tarpeet.

”Uusi Teboil Diamond Carat FE 0W-20, keväällä markkinoille tuotu Teboil Diamond Carat IV 5W-30 sekä Teboil Diamond Carat III 5W-30 muodostavat tehotrion, jonka avulla korjaamo pystyy huoltamaan hyvin suuren osan myös uudemmasta autokannasta.Erityisesti monimerkkikorjaamoille oikeiden öljyjen valinta on haasteellista. Tarjoamme korjaamoille mielellämme apua oikeiden tuotteiden valintaan”, Riihimäki kertoo.

Teboil Diamond Carat IV 5W-30

Aikaisemmin tänä vuonna markkinoille tuotu Teboil Diamond Carat IV 5W-30 on suunniteltu ylittämään erityisesti Nissanin, Renaultin (RN 0720) ja Dacian uusien dieselmoottorien vaatimukset. Se sopii erinomaisesti myös muihin autoihin, joissa moottorivalmistaja suosittaa ACEA C4 -luokan öljyn käyttöä. Tällaisia ovat esimerkiksi eräät Jeepin, Mitsubishin, Ssangyongin ja Suzukin mallit.

Laadukkaiden perusöljyjen ja tehokkaan lisäaineistuksen ansiosta öljy suojaa moottoria tehokkaasti pitkillä vaihtoväleillä. Hyvien juoksevuusominaisuuksiensa ansiosta öljy voitelee moottoria myös kylmäkäynnistyksissä pakkasaamuina. Teboil Diamond IV 5W-30 -öljyllä on hyvä yhteensopivuus pakokaasun jälkikäsittelylaitteiden kanssa.

Öljy ylittää seuraavat suorituskykyvaatimukset: ACEA C4, Renault RN 0720 ja Mercedes-Benz MB 226.51, 229.51.

Raskaan kaluston uutuuksia tältä vuodelta

Teboil Super XLD EEV 5W-30

Täyssynteettinen Teboil Super XLD EEV 5W-30 on kehitetty täyttämään erityisesti MAN- ja Mercedes-Benz- ja Volvo-merkkien asettamat vaatimukset uusissa Euro VI -moottoreissa käytettäville öljyille. Öljy ylittää myös hyvin monet muut suorituskykyvaatimukset, joten se sopii laajasti eri valmistajien raskaisiin moottoreihin. Kehittynyt Low SAPS -tyyppinen lisäaineteknologia varmistaa pakokaasun jälkikäsittelylaitteiden, kuten hiukkassuodattimen (DPF), pitkän käyttöiän.

Teboil Hydraulic Oil Scandic 32

Teboil Hydraulic Oil Scandic 32 -erikoishydrauliikkaöljyn tyypillisiä käyttökohteita ovat mm. puutavarakuormaimet ja henkilönostimet sekä päällirakennehydrauliikka. Tasapainoiset juoksevuusominaisuudet ja tehokas lisäaineistus takaavat sen, että laitteistot toimivat luotettavasti, nopeasti ja täsmällisesti haasteellisissa pohjoismaisissa keliolosuhteissa. Öljy sopii erityisesti järjestelmiin, joita käytetään jaksoittain ja joissa ei ole mahdollisuutta erilliseen lämmityskäyttöön.

Teboil Hydraulic Oil Nordic

Teboil Hydraulic Oil Nordic -erikoishydrauliikkaöljy (ISO VG 32) on suunniteltu raskaaseen käyttöön ja vaativiin keliolosuhteisiin. Sen tyypillisiä käyttökohteita ovat maansiirtokoneet ja muut työkoneet, jotka työskentelevät ankarissa käyttöolosuhteissa pitkiä käyttöjaksoja. Öljyllä on erinomainen leikkauskestävyys, jonka myötä se säilyttää tehokkaat suojausominaisuutensa luotettavasti koko vaihtovälin ajan.


Lisätietoja:
Teboil-voiteluaineneuvonta palvelee sekä ammattilaisia että kuluttaja-asiakkaita, puh. 020 470 0916