Uusi Teboil-huoltoasema avataan Vaasassa 1.9.

Teboil avaa 1.9.2016 uuden huoltoaseman Vaasan Laturintiellä, vastapäätä Vaasan ammattiopistoa. Polttonestemyynnin lisäksi aseman palveluihin kuuluvat päivittäis- ja autotarvikkeiden myymälä, kahvio-ravintola sekä autopesukone.

Aseman kauppiasyrittäjät Virpi ja Janne Teräs pursuavat intoa ja energiaa: "Huoltamoyrittäjyys on ollut pitkäaikainen tavoitteemme ja on upeaa päästä aloittamaan kauppiasura hyvällä liikepaikalla ja uutuuttaan hohtavissa, tarkoituksenmukaisissa tiloissa! Ne ovat kuitenkin vain toiminnan puitteet - raikas ja maukas ruoka sekä ensiluokkainen palvelu tulevat olemaan toimintamme ydin ja kilpailuvalttimme", Virpi ja Janne lupaavat.

Kahvio-ravintolassa on 70 asiakaspaikkaa. "Noutopöytälounaan ja à la carte -annosten lisäksi valmistamme grilliherkkuja Teboilin omilla Teboil Grilli -resepteillä, meiltä saa Rollsin pikaruokaa sekä tietysti makeat ja suolaiset pikkusyötävät tauolle tai mukaan matkaan."

Avausvalmistelut ovat sujuneet hyvin, vaikka aikataulu onkin ollut tiukka. "Polttonestemyynti automaatista aloitettiin jo elokuun puolivälissä ja autoilijat ovat löytäneet paikan kivasti. Aseman ovellakin on käynyt vähän väliä joku kurkkimassa ja kyselemässä avauspäivää", Virpi kertoo.

Tankkaukset käteisellä, kortilla tai etätunnistuksella

Polttonesteitä voi tankata käteisellä ja korteilla 24h-automaatista tai aseman aukioloaikoina maksaa tankkauksensa kassalla. Ammattiliikennettä palvelee D-automaatti, josta voi tankata dieseliä, moottoripolttoöljyä ja AdBlue-urealiuosta. D-automaatilla on käytettävissä myös Teboilin Kortiton älytankkaus, jossa tankkauspistoolin lukijalaite tunnistaa polttoainesäiliön anturirenkaan radiotaajuutta käyttäen nopeasti ja turvallisesti.

Aukioloajat
ma-pe 6-22, la 7-20, su 8-20
Noutopöytälounas ma-pe 10.30-14

Aseman palvelut ja lähestymiskartta >>

Lisätiedot
Teboil Vaasa Laturintien kauppias Virpi Teräs, puh. 040 507 8423
Teboilin huoltoasema- ja automaattiliiketoiminnan johtaja Henrik Tuulos, puh. 040 565 9926, henrik.tuulos@teboil.fi
Teboilin viestintäpäällikkö Ulla Perasto, puh. 040 840 8162, ulla.perasto@teboil.fi

Teboil Vaasa Laturintie huoltoasema

Teboil Vaasa Laturintie, Laturintie 2, 65100 VAASA, puh. 040 648 6066