Asiakaskortilla tupla-alennus polttoaineesta Mikkelissä viikonloppuna

Bensiinin ja dieselin tuplaetu 4 snt/litra on voimassa Teboil Asiakaskortilla la-su 18.-19.3.2017 Mikkelissä Teboil Johtokadun huoltoasemalla ja Teboil Visulahden automaattiasemalla. Etu on normaalisti 2 snt/litra.

Yhdelle ilmainen tankillinen!

Kaikki 18.-19.3.2017 Johtokadun ja Visulahden Teboil-asemilla tankanneet ja Teboil Asiakaskorttia käyttäneet asiakkaat osallistuvat arvontaan. Arvomme 20.3.2017 yhden voittajan. Voittaja saa palkinnoksi tankkaamansa polttoaineen arvosta Teboil-lahjakortteja.

Palkintoa ei vaihdeta rahaksi.Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Voittajan etunimi julkaistaan Mikkeli Johtokadun asemalla sekä Teboilin Facebook-sivulla. Oy Teboil Ab vastaa arpajaisverosta.

Ei Teboilin Asiakaskorttia? Ei hätää - täytä hakemus huoltamolla, niin saat kortin saman tien ja pääset heti hyödyntämään tankkausedun!

Tervetuloa tankkaamaan!


Alennuksen saa Teboil Asiakaskortilla (käteiskortti) maksamalla käteisellä, pankkikortilla, Visalla tai MasterCardilla. Alennusta ei myönnetä maksettaessa American Express- tai Diners Club -kortilla.