Asiakaskortilla tupla-alennus polttoaineesta Turussa ja Raisiossa viikonloppuna

Bensiinin ja dieselin tuplaetu 4 snt/litra on voimassa Teboil Asiakaskortilla la-su 8.-9.4.2017 Turun ja Raision Teboil-asemilla (poislukien nettohintaiset Teboil Express -automaattiasemat). Etu on normaalisti 2 snt/litra.

Yhdelle ilmainen tankillinen!

Kaikki 8.-9.4.2017 Turun ja Raision kampanja-asemilla* tankanneet ja Teboil Asiakaskorttia käyttäneet asiakkaat osallistuvat arvontaan. Arvomme 10.4.2017 yhden voittajan. Voittaja saa palkinnoksi tankkaamansa polttoaineen arvosta Teboil-lahjakortteja.

Palkintoa ei vaihdeta rahaksi.Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Voittajan etunimi julkaistaan kampanja-asemilla sekä Teboilin Facebook-sivulla. Oy Teboil Ab vastaa arpajaisverosta.

Ei Teboilin Asiakaskorttia? Ei hätää - täytä hakemus huoltamolla, niin saat kortin saman tien ja pääset heti hyödyntämään tankkausedun!

Tervetuloa tankkaamaan!

 

* Kampanja-asemat ovat Turussa Teboil Hämeentie, Teboil Kaskentie, Teboil Keskusta, Teboil Pääskyvuori, Teboil Rautatehtaankatu, Teboil Runosmäki ja Teboil Satakunnantie, ja Raisiossa Teboil Varppeenseutu.

 
Alennuksen saa Teboil Asiakaskortilla (käteiskortti) maksamalla käteisellä, pankkikortilla, Visalla tai MasterCardilla. Alennusta ei myönnetä maksettaessa American Express- tai Diners Club -kortilla.