Teboil mukana Maxpossa 7.-9.9.

Maarakennus- ja ympäristönhoitokoneiden suurtapahtuma Maxpo järjestetään Hyvinkään lentokentällä 7.–9.9.2017. Teboil on mukana tapahtumassa osastolla T10, jossa paikalla on sekä voiteluaineyksikön että polttoaineiden koneyrittäjämyynnin henkilöstöä.

Teboil on tuonut markkinoille viimeaikoina useita tuotteita, jotka sopivat erityisen hyvin Maxpon kohderyhmän tarpeisiin.

Noin vuosi sitten markkinoille tuotu Teboil Hydraulic Oil Nordic on korkealaatuinen erikoishydrauliikkaöljy raskaaseen käyttöön ja vaativiin olosuhteisiin. Se säilyttää juoksevuusominaisuutensa äärimmäisen rasittavassakin käytössä. Näin ollen se parantaa hydrauliikkajärjestelmien tehokkuutta ja työtehoa alentaen samalla polttoaineenkulutusta.

Vuoden alussa julkistettiin täyssynteettinen Teboil Super HPD ECV 5W-40. Öljyllä on erinomaiset kylmäominaisuudet, jonka myötä se suojaa moottoria heti tehokkaasti kylmäkäynnistyksissä. Samaan aikaan poikkeuksellisen hyvät kuumaominaisuudet takaavat suojaavan voitelukalvon myös kuumalle ja raskaasti kuormitetuille moottoreille, minkä vuoksi öljy sopii erityisesti työkoneiden moottoriöljyksi.

Teboililta saat laadukkaiden Suomessa valmistettujen voiteluaineiden lisäksi myös tuotetuen, johon liittyen meillä onkin aivan uutta kerrottavaa messuilla.

Tervetuloa osastollemme T10 kuulemaan uusimmat öljyalan kuulumiset sekä edulliset messutarjoukset!