Teboil Vantaa Kaivokselan huoltoasema on avattu täysin uudistettuna

Reilun vuoden tulipalon vuoksi suljettuna ollut Teboil Vantaa Kaivokselan huoltoasema avattiin maanantaina 10.9. täysin uudistettuna. Samalla huoltamon palvelutarjonta on laajentunut: pikaruuan ystäviä ilahduttaa Rolls, uudesta Otto-automaattista voi nostaa käteistä ja pakettiauton vuokraus onnistuu kätevästi PakuOvelle.com -palvelun kautta. Huoltoasema toimii myös Matkahuollon palvelupisteenä.

HeVimpi lounas on tuore ja terveellinen

Teboil Kaivokselan suosittu lounasbuffet on nyt entistäkin monipuolisempi ja terveellisempi. Mukana on ruokaisia salaatteja sekä erilaisia proteiinin lähteitä. Perinteisten lihan, kanan tai juustojen lisäksi löytyy esimerkiksi papuja, herneitä tai linssejä. Lounasbuffet on tarjolla maanantaista perjantaihin klo 10-15.

Kahvio-ravintolasta saa myös Teboil Grillin herkullisia grilliannoksia sekä tietenkin a la carte -klassikkoja, kuten pippuripihvi ja lehtipihvi.

Ihmisten lisäksi Teboil Kaivoksela huoltaa toki autotkin: Autoasi-autohuolto palvelee maanantaista perjantaihin klo 7.30-16.30, ja autopesukone pesee autot kiiltävän puhtaisi aseman aukioloaikoina.

Teboil Kaivokselan kauppias Susanna "Suski" Nyman toivottaa
kaikki vanhat ja uudet asiakkaat sydämellisesti tervetulleiksi!


Aseman aukioloajat:

Ma–pe klo 5–21
La klo 10–18
Su klo 10–16

Keittiö

Ma–pe klo 10–20.45
La klo 10–16
Su supistettu ruokatarjonta (erilaisia koriannoksia)

Autohuolto
Ma–pe klo 7.30–16.30

Teboil Kaivoksela sijaitsee osoitteessa Vanha Kaarelantie 35, 01610 Vantaa; lähestymiskartta >>