Teboililta uusi suorituskykyinen vaihteistoöljy henkilö- ja pakettiautoille

Teboil on tuonut markkinoille uuden täyssynteettisen Teboil Syncrogear 75W-80 -vaihteistoöljyn. Kyseessä on kevyen kaluston vaihteistoöljy, joka on suunniteltu sopimaan monipuolisesti suomalaiselle autokannalle.

Nykyisin on hyvin tyypillistä, että henkilö- ja pakettiautojen autojen käsivalintaisille vaihteistoille ei välttämättä ole määritetty lainkaan öljynvaihtoväliä auton huolto-ohjelmassa. Vaihteistoöljy on kuitenkin tarkoituksenmukaista vaihtaa muutamia kertoja auton käyttöiän aikana.

Laaja soveltuvuus

Uusi täyssynteettinen Teboil Syncrogear 75W-80 on suunniteltu henkilö- ja pakettiautojen vaihteistoöljyksi niihin käsivalintaisella vaihteistoilla varustettuihin ajoneuvoihin, joissa edellytetään käytettäväksi SAE 75W-80 -viskositeettiluokan öljyä. Tämä viskositeettiluokan öljyjen käyttö on yleistynyt voimakkaasti.

”Perinteisiä 75W-90- ja 80W-90 -luokkien öljyjä alhaisemman viskositeettinsa ansiosta öljy vähentää voimansiirron tehohäviöitä ja näin parantaa auton polttoainetaloudellisuutta,” tuoteryhmäpäällikkö Juha-Pekka Riihimäki kertoo.

”Tuote on suunniteltu kattamaan mahdollisimman laaja autokanta. Öljy sopii käytettäväksi esimerkiksi useissa Peugeot-, Citroën- ja Renault-malleissa sekä monissa japanilaisissa ja saksalaisissa automerkeissä, joissa on valmistajan suosituksena on polttoainetta säästävä SAE 75W-80 -viskositeettiluokan öljy.

Laajan soveltuvuutensa ansiosta öljy sopii hyvin yleisöljyksi monimerkkikorjaamoille, jotka huoltavan useita eri automerkkejä ja -malleja ja haluavat että yksi vaihteistoöljy sopii mahdollisemman moneen autoon.

Tehokas suoja vaihtelevissa oloissa

Laajan käyttölämpötila-alueensa ansiosta öljy sopii erinomaisesti vaihteleviin suomalaisiin sää- ja käyttöolosuhteisiin ympäri vuoden. Öljyn valmistuksessa käytettävät synteettiset perusöljyt sekä tehokas lisäaineistus antavat vaihteistolle luotettavan suojan kulumista vastaan. Öljyn paineenkesto-ominaisuudet ylittävät API GL-4 -luokan vaatimukset.

Teboil Syncrogear 75W-80 on saatavilla 1 litran pulloissa ja 20 litran astioissa Teboil-huoltoasemilta sekä useilta muilta Teboil-voiteluaineiden jälleenmyyjiltä.

Tervetuloa ammattimessuille

Uusi öljy julkistetaan tänään 9.11. avautuvilla Autokorjaamomessuilla. Teboilin väki on tavattavissa Autokorjaamo-messuilla 9.-10.11.2018 osastolla 2e40. Tapahtuma kokoaa yhteen alan ammattilaiset niin autokorjaamoista, automaalaamoista, huoltoasemilta, korikorjaamoista, varaosaliikkeistä sekä alan oppilaitoksista ja yhdistyksistä. Tapahtumaan on maksuton sisäänpääsy autoalanalan ammattilaisille ja opiskelijoille.

Lisätietoa messuista >>

Lisätietoa: Teboil voiteluaineneuvonta 020 470 0916