Kattavampi valikoima voiteluaineita energiateollisuuteen

Teboil on luotettu ja tunnettu ajoneuvojen, työkoneiden ja teollisuuden voiteluainetoimittaja. Uuden EP-lisäaineistetun Teboil Turbine Oil XOR EP -öljyn myötä Teboil palvelee entistä kattavammin myös energiateollisuutta.

Turbiiniöljy on voimalaitoksissa määrällisesti suurin ja myös laitoksen toiminnan kannalta tärkein voiteluöljylaatu. Teboil-valikoimassa on laaja valikoima myös muita energiateollisuuden tarvitsemia voiteluaineita esimerkiksi vaihteistoihin, laakereihin, hydrauliikkaan, lämmönsiirtoon sekä muuntajiin.

Turbiiniöljyjen valikoima laajeni

Valitsemalla turbiineihin korkealaatuisista perusöljyistä ja lisäaineista valmistetun kiertovoiteluöljyn, pystytään järjestelmän toimintavarmuus ja öljyn käyttöikä maksimoimaan. Pelkkä korkealaatuisen öljyn valinta ei kuitenkaan yksistään riitä. Lisäksi tarvitaan säännöllistä öljyjen kunnonvalvontaa, jolloin öljyssä ja järjestelmässä tapahtuvat muutokset voidaan havaita hyvissä ajoin öljyn käyttöiän optimoimiseksi.

Nykyaikaiset Teboil Turbine Oil XOR -sarjan tuotteet ovat käytössä monilla eri voimalaitoksilla höyry- ja vesiturbiinien kiertovoiteluöljyinä. Tarkkaan valittujen lisäaineiden ja erikoisjalostettujen perusöljyjen ja ansiosta öljyt soveltuvat kaikkein vaativimpiin käyttöolosuhteisiin. Öljyillä on erinomaiset hapettumisenkesto-ominaisuudet, veden ja ilman erottuvuus, vaahtoamattomuus ja ruosteenestokyky.

Uusi Teboil Turbine Oil XOR EP on paineenkestolisäaineistettu (Extreme Pressure) turbiiniöljy. EP-lisäaineistettua tarvitaan usein niissä kohteissa, joissa samassa öljykierrossa turbiinin kanssa on alennusvaihde.

”Entistäkin kattavamman valikoiman myötä pystymme tarjoamaan energiateollisuuteen erittäin kokonaisvaltaisen tuotevalikoiman”, Teboilin teollisuusvoiteluaineista vastaava tuoteryhmäpäällikkö Ari Holmila toteaa.

Täyden palvelun öljytalo

Teboil palvelee energiateollisuuden asiakkaitaan laaja-alaisesti. Haminassa toimivan laboratorion palveluita voidaan tarpeen tulleen käyttää tukena voimalaitoksen ennakoivan huollon suunnittelussa. Öljynäytteiden avulla voidaan määrittää tarkoituksenmukainen öljynvaihdon ajankohta. Voiteluaineiden lisäksi Teboil toimittaa mm. kevyet ja raskaat polttoöljyt sekä erilaiset nestekaasuratkaisut.

Teboil-voiteluaineet energiateollisuuteen -esite >>

Lisätietoa: Teboil-voiteluaineneuvonta: p. 020 470 0916