Arvomme 500 € Teboil-lahjakortin joka viikko vuoden loppuun asti

Teboil on huoltanut autoja ja ihmisiä jo 85 vuotta, ja sen kunniaksi haluamme ilahduttaa asiakkaitamme koko loppuvuoden kestävillä arpajaisilla. Helmikuusta alkaen arvomme joka viikko yhden 500 € Teboil-lahjakortin - vuoden aikana siis yhteensä 48 onnellista voittajaa!

Osallistuminen on helppoa

Arvontaan osallistutaan käyttämällä kanta-asiakaskorttia (Teboil Asiakaskortti tai Teboil Maksuaikakortti) oston yhteydessä. Osto voi olla pieni tai suuri – kuppi kahvia, tankkaus tai vaikka autopesu – ostoksella tai sen summalla ei ole merkitystä, kunhan sen yhteydessä on käytetty kanta-asiakaskorttia ennen maksua.

Arvontaan tulevat mukaan ostotapahtumat niin huoltamoilla kuin automaattiasemilla – myös Teboil Express -automaattiasemilla. Kanta-asiakaskorttia kannattaa siis käyttää myös nettohintaisilla Teboil Express -automaattiasemilla tankattaessa, vaikka niillä ei saa polttoaineesta kanta-asiakasalennusta. Katso viikkoarvontojen voittajat >> 

Jokainen ostokerta parantaa voittomahdollisuutta

Jokainen ostotapahtuma, jossa on käytetty Teboilin kanta-asiakaskorttia, on yksi osallistuminen viikkoarvontaan. Lisäksi kaikki ostotapahtumat ovat mukana vuoden viimeisessä arvonnassa. Mitä enemmän ostoskertoja, sitä paremmat ovat siis mahdollisuudet voittaa 500 € Teboil-lahjakortti niin viikkoarvonnoissa kuin vuoden viimeisessä arvonnassa. Arvonnan säännöt >>

Teboilin kanta-asiakkaaksi voi liittyä

>> Teboil-huoltamolla – Teboil Asiakaskortin saa heti mukaan.

>> Teboilin nettisivulla – Teboil Asiakaskortti postitetaan kotiin.

Kanta-asiakkuus kannattaa

Teboilin kanta-asiakkaana saa alennusta 2 senttiä/litra bensiinistä ja dieselöljystä Teboil-huoltoasemilta ja -automaattiasemilta (pois lukien nettohintaiset Teboil Express -automaattiasemat). Alennuksen saa maksamalla käteisellä, pankkikortilla, Visalla tai MasterCardilla. Alennusta ei myönnetä maksettaessa American Express- tai Diners Club -kortilla. Polttoainealennuksen lisäksi huoltoasemilla on kuukausittain vaihtuvia kanta-asiakastarjouksia.

Tilaa Teboilin uutiskirje, niin saat tiedon viikkoarvontojen voittajista sekä tarjouksia ja etuja kerran kuukaudessa suoraan sähköpostiisi.