Pakilan Teboil avautuu ti 12.3. klo 6 upeasti uudistettuna - tervetuloa!

Aseman sisätilat ovat saaneet remontissa rennon raikkaan ilmeen, ja perjantaina 15.3. avattava mittarikenttäkin on täysin uusittu maanalaisia polttonestesäiliöitä myöten.

Teboil Pakilan uusi kauppiaspari Ellen ja Antti Hinttala puhkuvat intoa päästä viemään visioitaan käytäntöön. "Tavoitteemme on tehdä tästä huoltoasema, jolle itse haluaisimme pysähtyä", Ellen ja Antti hymyilevät.

Ravintola-alan ammattilaisina aseman ruokatarjonta on heille sydämen asia, ja suunnitteilla onkin niin ribsiperjantait kuin "pakilalainen kalakeitto".

Noutopöytälounas on tarjolla maanantaista perjantaihin klo 10-14 hintaan 10,40 €. Lämpimien ruokien lisäksi lounaspöytästä löytyy raikkaita ja ruokaisia salaatteja sekä erilaisia kasvisproteiinin lähteitä. Asemalla on saatavilla myös Teboilin upouudet à la carte -annokset. Tarkoin mietityltä listalta löytyy jokaiselle jotain: tarjolla on toinen toistaan maukkaampia uutuuksia sekä klassikoita uudella twistillä, vegaanejakaan unohtamatta.

Teboil Pakila palvelee ma-pe klo 6-22 ja la-su klo 9-22.

Uudet kauppiaat Ellen ja Antti Hinttala toivottavat kaikki vanhat ja uudet asiakkaat sydämellisesti tervetulleiksi uudistuneelle Pakilan Teboilille!

Ellen ja Antti Hinttala, Teboil Pakila

 

PS. Teboil Pakilan tulevaan palveluvalikoimaan kuuluvat myös hieman myöhemmin avautuvat autohuolto, autopesu, Matkahuolto sekä pakettiauton vuokraus.