Teboil ja Palloliitto yhteistyöhön

Oy Teboil Ab ja Suomen Palloliitto ovat solmineet kaksivuotisen yhteistyösopimuksen, jonka myötä Teboil tulee yhteistyökumppanina mukaan tukemaan suomalaista jalkapalloa.

Teboililla on Suomen öljy- ja energiatuotteiden myynnissä ja jakelussa lähes 30 prosentin markkinaosuus ja Teboil näkyy vahvasti kaikkialla Suomessa kattavan huoltoasema- ja automaattiasemaverkostonsa myötä. Sopimuksen myötä Palloliiton yhteistyökumppanuudet laajentuvat jälleen uudelle toimialalle.

- Jalkapallo yhdistää jo yli puolta miljoonaa suomalaista joka viikko. Maajoukkueiden menestys – tällä hetkellä erityisesti Huuhkajien huikea vire – toivottavasti innostaa liikunnalliseen elämäntapaan ja sosiaalisuuteen kasvattavan lajin pariin yhä enemmän harrastajia, ja tätä kehitystä haluamme olla mukana tukemassa, sanoo Teboilin kaupallinen johtaja Kari-Pekka Manni.

- Hienoa saada Teboil mukaan suomalaiseen jalkapalloperheeseen ja kehittämään jalkapalloa kokonaisvaltaisesti, Palloliiton myynti- ja markkinointijohtaja Mikko Varis kuvailee.

Lisätietoja:
Teboil: kaupallinen johtaja Kari-Pekka Manni, 040 533 8943, kari-pekka.manni(a)teboil.fi
Suomen Palloliitto: myynti- ja markkinointijohtaja Mikko Varis, 040 513 6100, mikko.varis(a)palloliitto.fi