Teboil Maxpo 2019 -messuilla - Suomen kattavinta kokonaispalvelua

Maarakennus- ja ympäristönhoitokoneiden suurtapahtuma Maxpo järjestetään Hyvinkään lentokentällä 5.-7.9.2019. Teboil tarjoaa maansiirtoalan ammattilaisille kattavimman öljytuotteiden kokonaispalvelun. Maxpo-messujen sisänäyttelytilassa osastolla Sa5 ovat tavattavissa sekä voitelu- että polttoaineiden asiantuntijat.

Teboil tekee jatkuvaa tuotekehitystä tarjotakseen huippulaatuisia tuotteita asiakkaiden tarpeisiin. Voiteluainevalikoimassa messu-uutuutena on raskaaseen maansiirtokäyttöön tarkoitettu Teboil Fluid TO-4 Synthetic -voimansiirtoöljy. Teboil jatkaa panostustaan myös voiteluaineiden tekniseen tukeen ja alkaa julkaista uutiskirjettä, joka tarjoaa ajankohtaista hyötytietoa voiteluaineista. Teboilin Maxpo-osastolla on myös houkuttelevia messutarjouksia voiteluaineista.

Polttoainepuolella Teboil tarjoaa ammattilaisille laadukasta dieseliä ja moottoripolttoöljyä erittäin kattavasta D-automaattiverkostosta. Kortittoman tankkauksen mahdollistavien automaattinen ja AdBlue-lisäaineen jakelun verkostot ovat Suomen laajimpia. Teboililta saat myös luottokortit moneen tarpeeseen ja KorttiExtranet tarjoaa monipuoliset korttiasioinnin ja -raportoinnin palvelut.

Uutiskirje täydentää teknistä tukea

Teboil panostaa voimakkaasti voiteluaineiden tuoteteknisen tuen kehittämiseen. Nyt voiteluainetietoa aletaan jakaa myös sähköpostin välityksellä.

”Kaksi vuotta sitten julkistimme raskaan kaluston ammattilaisille suunnatun Teboil Heavy Duty -nettisivuston (teboil-voiteluaineet.fi/hd), jonka sisältö päivittyy säännöllisesti. Nyt ryhdymme julkaisemaan uutiskirjettä, joka antaa ajankohtaista ja hyödyllistä tietoa voiteluaineiden käyttäjille”, Teboilin voiteluaineliiketoiminnasta vastaava johtaja Jukka Luotonen kertoo.

”Uutiskirjeen sisältö on suunnattu ensisijassa henkilöille, jotka ammatissaan käsittelevät, käyttävät tai myyvät voiteluaineita, mutta kirjeen sisältö kiinnostaa varmasti myös teknisesti orientoituneita ajoneuvoharrastajia”, Luotonen jatkaa.

Teboil-voiteluaineiden uutiskirje tulee ilmestymään noin neljästi vuodessa ja sen voi tilata omaan sähköpostiinsa täällä: teboil-voiteluaineet.fi/tilaa-uutiskirje

Teboil tarjoaa voiteluaineiden tuotetukea monien eri kanavien kautta. Kevyen kaluston öljyistä löytyy laajasti tietoa teboildiamond.fi-sivustolta, jonka sisältö päivittyy säännöllisesti. Myös puhelimitse tehtävällä neuvonnalla, jonka tavoittaa numerosta numerosta 020 470 0916, on merkittävä rooli kokonaisvaltaisessa asiakaspalvelussa.