Teboil mukana Kuljetus-Logistiikka 2019 -messuilla Helsingissä 9.-11.5.

Kuljetus- ja logistiikka-alan suurtapahtuma järjestetään nyt 11. kertaa Helsingin Messukeskuksessa. Edellisen kerran tapahtuma järjestettiin vuonna 2015. Toimialan kasvu näkyy messuilla entistä suurempana tapahtumana - käytössä ovat Messukeskuksen viisi hallia ja laaja ulkoalue. Mukana ovat kaikki alan merkittävimmät toimijat – kuljetuskalustoa ja päällirakenteita esittelevät yritykset sekä paljon renkaita, komponentteja, tarvikkeita, lisävarusteita ja palveluita edustavia yrityksiä. Lisäksi messuilla on suuri logistiikka-alue ja trukkien koeajoalue.

Teboilin osaston 3a11 löydät hallista 3 - tule tapaamaan meitä, kuulemaan uutuuksistamme ja keskustelemaan alan ajankohtaisista asioista. Paikalla ovat ammattiliikenne- ja koneyrittäjämyynnin aluemyyntipäälliköt sekä voiteluainepuolen edustajat.


Kuljetus-logistiikka 2019 on avoinna torstaina ja perjantaina 9.–10.5. klo 10-18 ja lauantaina 11.5. klo 9-16.
Tapahtumaan on veloitukseton sisäänpääsy rekisteröitymällä ennakkoon tästä tai rekisteröitymällä paikan päällä.

Nähdään messuilla osastollemme 3a11 - tervetuloa!

 

Tutustu messujen ohjelmatarjontaan >>
Lisätietoa messuista >>

Messukeskus järjestää Kuljetus-Logistiikka 2019 -messut yhteistyössä Suomen Osto- ja Logistiikkayhdistys LOGY ry:n, Suomen Kuljetus ja Logistiikka SKAL ry:n, Autotuojat ja -teollisuus ry:n ja Teknologiateollisuus perävaunut ja päällisrakenteet toimialaryhmän kanssa.