Vastuullisuus

Olemme Suomen toiseksi suurin öljy-yhtiö. Huolehdimme omalta osaltamme yhteiskunnan toimivuudesta tarjoamalla maanlaajuisen polttoaineen myyntiverkoston aina kaupunkien keskustoista harvaanasutulle maaseudulle.

Myymme pääosin kotimaisia öljytuotteita, joiden kuljetuksessa ja jakelussa noudatetaan maailman tarkimpiin lukeutuvaa sääntelyä. Olemme polttoaineen jakelun ja myynnin ammattilaisia, ja meidän velvollisuutemme sekä kunnia-asiamme on huolehtia, että myynti ja palvelu on turvallista asiakkaalle ja ympäristölle. Tuotamme tämän palvelun asemillamme niin vastuullisesti, turvallisesti ja ympäristöystävällisesti kuin mahdollista.

Fossiilisia polttoaineita tarvitaan, jotta ihmiset ympäri Suomen voivat elää arkeaan ja liikkua valitsemallaan kulkuneuvolla. Ilmastonmuutoksen myötä öljyn rinnalle tulee kuitenkin etsiä ja tarjota vähäpäästöisempiä vaihtoehtoja. Näin teemme tälläkin hetkellä muun muassa myymällä uusiutuvia, ympäristöystävällisempiä Green + -dieseliä ja Green + -polttoöljyä.

Uusiutuvien polttoaineiden osuus myymästämme polttoaineesta on tänä vuonna noin 18%.

Tuemme kotimaista uusiutuvien polttoaineiden tuotantoa ja pyrimme käyttämään niitä niin paljon kuin on saatavilla. Tutkimme jatkuvasti myös muita vaihtoehtoisia energiamuotoja ja valmistaudumme vastaamaan monipuolistuvaan kysyntään.

Vastuullisuus on meille turvallisuutta asemilla ja kuljetusketjussa sekä työntekijöistämme huolehtimista. Järjestämme koulutusta muun muassa kemikaalien turvallisessa käsittelyssä, alkusammutuksessa ja paloturvallisuudessa ja pyrimme ehkäisemään ympäristövahinkoja sekä työtapaturmia eri sidosryhmien kanssa jatkuvassa vuoropuhelussa. Turvallisuus ja vaaratilanteiden ennaltaehkäisy ovat kaiken toimintamme ytimessä.