Teboil Lisäainekemikaalit

Teboilin uudet lisäainekemikaalit moottoreille ovat helppo tapa entisestään tehostaa ajoneuvon toimintaa sekä parantaa toimintavarmuutta. Puhdas moottori sekä optimaalisesti palava polttoaine mahdollistavat ajoneuvolle parhaan mahdollisen suorituskyvyn ja pienemmät päästöt.

Teboil Lyijynkorvike

Lyijynkorvike on tarkoitettu vanhoille moottoreille, jotka on alun perin suunniteltu käyttämään lyijyllä lisäaineistettua bensiiniä. Lyijykorvikkeen lisäaineyhdistelmä voitelee venttiileitä ja istukoita suojaten niitä ennenaikaiselta kulumiselta sekä ehkäisten moottorivaurioita. Tiiviit ja optimaalisesti toimivat venttiilit mahdollistavat moottorille parhaan luotettavuuden ja tehokkuuden. Lyijyn korvike tarjoaa suojaa myös jälkikäteen vaikka tuotetta ei tilapäisesti käytettäisi.

Käyttötapa: kaadetaan polttoainetankkiin. Pakattu kätevään annostelupulloon. 250 ml pullo riittää 250 litraan bensiiniä. Sekoitussuhde 1:1000

Teboil Dieseljärjestelmän tehopuhdistaja

Dieseljärjestelmän tehopuhdistaja on puhdistava ja suojaava lisäaine, joka on suunniteltu kaikille dieselmoottoreille. Tuote sopii erityisesti yhteispaineruiskutus- (common rail) ja pumppusuutinmoottoreille. Auttaa ruiskutussuuttimia annostelemaan polttoainetta optimaalisesti palotilaan ja nostaa setaanilukua, jolloin palaminen on mahdollisimman tehokasta. Optimaalisen palamisen myötä myös ajoneuvon tuottamat pakokaasupäästöt pienenevät ja moottorin taloudellisuus paranee. Tuote antaa myös parannettua voitelusuojaa ruiskutuspumpulle.

Käyttötapa: kaadetaan suoraan tankkiin ennen tankkausta.
250 ml Teboil Dieseljärjestelmän tehopuhdistajaa riittää 40–60 litraan dieseliä.
Intensiivinen puhdistus ongelmien poistamiseksi: Käytä jokaisen tankkauksen yhteydessä. Puhtauden ylläpito: käytä noin 2000 km välein.

Teboil DPF tehopuhdistaja

Teboil DPF tehopuhdistaja on Cerium-teknologiaan perustuva lisäaine, joka auttaa dieselhiukkassuodatinta (DPF) säilyttämään toimintatehonsa. Lisäaine alentaa suodattimeen kertyneen noen syttymislämpötilaa, jolloin hiukkassuodatin pääsee regeneroitumaan helpommin ja täydellisemmin. Tuote on kustannustehokas tapa pidentää hiukkassuodattimen (DPF) kestoikää, jolloin voidaan välttyä suodattimen vaihdolta. Sopii erinomaisesti ajoneuvoihin, joita käytetään alhaisissa lämpötiloissa tai joilla ajetaan paljon kaupunki- tai työmaa-ajoa alhaisilla ajonopeuksilla.

Käyttötapa: kaadetaan suoraan tankkiin ennen tankkausta.
250 ml Teboil DPF tehopuhdistajaa riittää 40–60 litraan dieseliä.

Teboil Bensiinin säilytysaine

Bensiinin säilytysaine on tarkoitettu parantamaan polttoaineen ominaisuuksien säilymistä kausittaisessa käytössä olevissa moottoreissa esimerkiksi harrasteautoissa, veneissä, moottoripyörissä, ja -kelkoissa sekä puutarhakoneissa. Sopii käytettäväksi myös plug-in-hybrid- ja kaasuautoihin, joissa bensiini voi seistä tankissa pidempiä aikoja. Tuote ehkäisee hartsin, lakkautumien ja saostumien syntymistä sekä korroosiota polttoainejärjestelmässä. Tuotetta voidaan käyttää sekä neli- ja kaksitahtisissa moottoreissa

Käyttötapa: kaadetaan polttoainetankkiin. Pakattu kätevään annostelupulloon. 250 ml pullo riittää 250 litraan bensiiniä. Sekoitussuhde 1:1000

Teboil Bensiinijärjestelmän tehopuhdistaja

Bensiinijärjestelmän tehopuhdistaja poistaa polttoainejärjestelmään kertyneitä epäpuhtauksia koko järjestelmästä aina tankista palotilaan. Se puhdistaa hartsijäämiä ja sakkaa polttoaineen suihkutussuuttimista ja kaasuttimista sekä irrottaa palamisessa syntyneitä epäpuhtauksia palotilasta. Puhdas polttoainejärjestelmä mahdollistaa moottorin optimaalisen toiminnan, jolloin moottorin teho on maksimaalinen. Samalla moottorin taloudellisuus paranee ja pakokaasupäästöt pienenevät. Poistaa ja ehkäisee epäpuhtauksista johtuvia käyntihäiriöitä.

Käyttötapa: kaadetaan suoraan tankkiin ennen tankkausta. 250 ml Teboil Bensiinijärjestelmän tehopuhdistajaa riittää 40–60 litraan bensiiniä.
Intensiivinen puhdistus ongelmien poistamiseksi: Käytä jokaisen tankkauksen yhteydessä. Puhtauden ylläpito: käytä noin 2000 km välein.

Teboil Moottorishampoo

Teboil Moottorishampoo on puhdistusaine, joka on suunniteltu tehostamaan epäpuhtauksien poistumista moottorista öljynvaihdon yhteydessä. Liuottaa epäpuhtauksia koko voitelujärjestelmästä, männästä, männänrenkaista, sylinterin yläosista sekä neutralisoi happamia palojäämiä. Tuote on tarkoitettu käytettäväksi öljynvaihdon yhteydessä. Puhdistettu moottori toimii tehokkaammin, taloudellisemmin sekä tuottaa vähemmän päästöjä. Sopii kaikille nelitahtisille otto- ja diesel-moottoreille.

Käyttötapa: tuote kaadetaan ennen öljynvaihtoa kuuman moottoriöljyn sekaan ja annetaan moottorin käydä noin 15 minuuttia, mahdollisuuksien mukaan hetken aikaa korotettua joutokäyntiä.
Käsittelyn jälkeen tehdään tavanomainen öljynvaihtohuolto, vanha öljy lasketaan pois ja suodatin vaihdetaan uuteen. Moottoriin kaadetaan uusi puhdas moottoriöljy.
250 ml pullo riittää 4–6 litraan moottoriöljyä.

Teboil lisäainekemikaalit