Yhtiö

Oy Teboil Ab maahantuo, markkinoi, myy ja jakelee öljy- ja energiatuotteita Suomessa. Vuonna 2015 yhtiön liikevaihto oli 1,9 miljardia euroa ja markkinaosuus 27,1 prosenttia.

Teboilin liiketoiminta jakautuu kolmeen liiketoimintayksikköön. Huoltoasema- ja automaattiliiketoiminta vastaa noin 550 liikepaikan huoltoasema-, automaatti- ja ammattiliikenteen D-automaattiverkostosta sekä Teboilin asiakaskorteista. Suoramyyntiliiketoiminta vastaa polttoöljyjen ja dieselin yritys- ja tukkumyynnistä, lämmitysöljyn kuluttajamyynnistä sekä nestekaasun myynnistä. Voiteluaineliiketoiminta vastaa moottoriajoneuvoissa, työkoneissa ja teollisuudessa käytettävien Teboil-voiteluaineiden markkinoinista.

Teboil huoltaa autoja ja ihmisiä

Teboilin valtakunnallinen jakeluverkosto muodostuu 126 huoltoasemasta ja 208 automaattiasemasta, joista 66 on Teboil Express -automaattiasemia. Ammattiliikennettä palvelee 450 tankkauspaikkaa, joista varsinaisia D-automaatteja on 214.

Teboil-huoltoasemien tavoitteena on tarjota lähialueen parasta palvelua. Osaavan kauppiasyrittäjän johtama Teboil on mukava ja helppo nopean asioinnin paikka. Liikepaikasta riippuen aseman palveluihin kuuluu polttoaineiden lisäksi kahvio-ravintola, pikaruokaa, päivittäistavaroiden ja autotarvikkeiden myymälä sekä auton pesu ja huolto. Teboilin vankkaa asemaa luotettavana autonhuoltopaikkana vahvistaa Örum Oy, jonka myötä Teboilin huoltokeskukset toimivat Autoasi-tuotemerkin alla.

Markkinaosuudet öljytuotteiden kotimaan myynnistä