Ät och drick

För en säker resa och en nöjd stämning i bilen behövs tankning av såväl bilen som resenärerna. Teboil-köpmännen ser till att din paus är trivsam.

I våra café-restauranger hittar du ett välsmakande urval av måltider och uppfriskande mellanmål. I kaféet kan du tillsammans med kopp kaffe njuta till exempel en delikat bulle eller en mättande fralla.

Bekanta dig med vår nya, läckra meny samt vår lunch med husmanskost som lagas på plats och som fulländas av ett mångsidigt, fräscht salladsbord och nybakat bröd. På Teboil-stationerna hittar du dessutom Kotipizzas pizzor, Rolls hamburgare samt Sibyllas hotdogs.

Välkommen att äta gott!

Lunch med husmanskost

Vår lunch med husmanskost är en välsmakande lunch, tillagad på plats med högklassiga ingredienser och som fulländas av ett generöst salladsbord och nybakat bröd.

Läs mer

Meny

Teboils nya välsmakande meny tar din uppfattning om bensinmacksmat till en helt ny nivå. På plats kan du också bekanta dig med stationspecifika menyer.

Läs mer

Cafe

Alltid nybryggt kaffe – Detta löfte håller vi med hjälp av finländarnas favoritkaffe Paulig Juhla Mokka! Ta med dig en kopp eller njut i lugn och ro på plats, kanske med en nybakad munk!

Läs mer

Snabbmat

Hamburgare, pizza eller hod dog? Vilken av delikatesserna skulle smaka för en resenär eller som takeaway? Välkommen att äta!

Läs mer