Snabbmat

ROLLS                                 

Rolls tillhandahåller högklassig mat tillagad med omsorg av noggrant utvalda råvaror. Rolls föredrar inhemska råvaror, och som ett erkännande på detta har hamburgarna tilldelats Nyckelflaggan.

Sortimentets klassiker Mama, Papa och Baby har redan avnjutits i årtionden och denna hamburgerfamilj har blivit ett älskat koncept bland kunderna. Utöver sina hamburgare är företaget även känt för sina krispiga pommes frites. I utbudet tas hänsyn även till specialdieter och under de senaste åren har fler veganska alternativ utvecklats.

KOTIPIZZA                           

Finländska Kotipizza är Nordens största pizzakedja. På Kotipizza strävar alla efter läckra smaker. Källan till de utsökta smakerna kommer från färska och högklassiga råvaror. Man ska också kunna äta maten med gott samvete. Därför produceras råvarorna på ett hållbart sätt.

Alla Kotipizzas pizzor och restauranger är unika, men kvaliteten är alltid densamma.

SIBYLLA                              

Vem har sagt att snabbmat inte kan ha en hög kötthalt och vara en välsmakande kvalitetsprodukt? Sibylla är det. Produktsortimentet innehåller bland annat hamburgare, varmkorv, korv, pommes frites, köttbullar, köttpajer och kebab. Sibylla är avsedd för dem på resande fot och för dem som vill ha högklassig och välsmakande mat snabbt.