Autopesu

Puhdas auto tuo iloa kuskille ja kanssakulkijoille mutta säännöllinen autopesu on myös yksi tärkeimmistä huoltotoimenpiteistä. Autopesu Teboil-huoltoasemalla on nopeaa, vaivatonta ja turvallista.

Koneellinen pesu on hellävarainen auton maalipinnalle, sillä nykyaikaisilla pesukoneilla hiekka ym. kiinteä lika esipestään maalipinnasta runsaasti vettä käyttäen ennen varsinaista pesua. Teboil Pesu on ympäristöystävän valinta, sillä käytämme vain hyväksyttyjä pesuaineyhdistelmiä ja huolehdimme jätevesien käsittelystä määräysten mukaisella tavalla.

Teboil Pesupassilla saat etua joka kuudennesta pesusta! Pesupassi on käytössä suurimmalla osalla pesuasemistamme.

Lähin autopesu

Pesuohjelma – löydä autollesi sopivin

1. Peruspesu – Autolle, jota pestään usein, eikä maalipinta ole kovin likainen.

2. Tehopesu – Suositellaan Kiillotuspesun ja Timanttipesujen välillä käytettäväksi. Laadukas peruspesu. 

3. Timanttipesu – Tehopesu autolle, joka tarvitsee perusteellisemman puhdistuksen pinttyneen lian irrottamiseksi.

4. Kiillotuspesu – Usein aseman paras pesu. Monipuolinen pesu viimeistellään maalipintaa suojaavalla ja puhdistusta helpottavalla harjavahauksella.


Pesuohjelmien nimet vaihtelevat hieman asemittain. Henkilökuntamme auttaa mielellään oikean pesun valinnassa.

Auton pinnoille syntyy hiekasta, pölystä, kurasta, loskasta, maantiesuolasta ja nastarenkaiden irrottamasta asfalttipiestä vaikeasti irtoava rasvainen likakerros. Pesemällä autosi noin kahden viikon välein voit hidastaa maalipinnan himmenemistä, irtokivien aiheuttamien vaurioiden leviämistä ja muuta autokorin korroosiota. Vahaus 2-4 kertaa vuodessa antaa hyvän suojan auton maalipinnalle; vahattu pinta hylkii vettä ja likaa ja on helpompi pitää puhtaana. 

Ohjeet autopesuun

1. Varmista, että auton ovet ja ikkunat ovat kiinni, sekä mahdollinen antenni irrotettu tai painettu sisään. Irrota myös kattoteline ja muut lisävarusteet. Apua saat tarvittaessa henkilökunnalta. Kysy myös lisävarusteiden ja erikoisautojen pesumahdollisuutta.

2. Muista kytkeä keskuslukitus. Jos autosi takaluukku tai bensaluukku toimivat hipaisukytkimellä, keskuslukitus estää niiden avautumisen vahingossa veden paineesta tai harjan kosketuksesta.

3. Tutustu tarkasti pesulan ulkopuolella oleviin pesuohjeisiin jo ennen pesun maksamista ja kertaa ohjeet ennen pesukoneeseen ajamista.

4. Syötä kortti automaattiin tai näppäile numerokoodi.

5. Aja pesuun vihreän valon palaessa. Aja hallissa niin pitkälle, kunnes punainen STOP-valo syttyy. Sammuta moottori. Älä poistu autosta pesun aikana.

6. Mikäli autopesu keskeytyy, älä poistu autosta vaan soita henkilökunnalle. Pesuhallin seinällä on puhelinnumero.

7. Pesun jälkeen, vihreän valon palaessa aja ulos ja kokeile jarruja.

TUTUSTU AINA PESULAKOHTAISIIN OHJEISIIN ENNEN AUTOPESUN KÄYTTÖÄ!

Jos autosi on tavallista suurempi, tarkista pesukoneen mitat paikan päällä.

Monilta liikepaikoilta löytyy korkeaa mallia oleva pesukone, jolla voidaan pestä myös korotettuja pakettiautoja.

Emme vastaa pesuohjeiden noudattamatta jättämisestä aiheutuneista vahingoista.

PESU 24H

Osalla paikkakuntia voit ajaa koska tahansa Teboil Pesuun, sillä autopesu on auki 24h! Pesu 24h autopesuloissa on erikoistarjouksia, mm. yöpesut -50%.

Lue lisää