Teboil Moottoripolttoöljy

Rikitön Teboil Moottoripolttoöljy sopii sekä kone- että lämmityskäyttöön. Tuotteen ominaisuudet on viritetty suomalaisiin vaativiin olosuhteisiin.

Teboil Moottoripolttoöljy (Teboilin verkkotilauspalvelussa nimellä Motor/Lämmitys) on kevyt polttoöljy, joka täyttää eurooppalaisen dieselstandardin EN590. Tuotetta on saatavana kesä- ja talvilaatuisena. Teboil Moottoripolttoöljy sisältää monipuolisen lisäaineistuksen, joka suojaa moottoria ja polttoainejärjestelmää tehokkaasti korroosiolta sekä parantaa moottorin käynnistyvyyttä ja vähentää kylmäsavutusta.

Erinomainen valinta konekäyttöön

Teboil Moottoripolttoöljy on puhdasta voimaa kaikissa maansiirto- ja metsätyökoneissa sekä maatilojen koneissa. Tuote sisältää uusien moottorityyppien vaatimat voitelevuusominaisuudet. Se sopii erinomaisesti myös vanhemman kaluston moottoreihin. 

Laaja tankkausverkosto, tilattavissa myös suoratoimituksina

Teboil Moottoripolttoöljyä voi tilata suoratoimituksena varastosäiliöön ja tuote on tankattavissa lähes jokaisella ammattiliikenteen Teboil D-automaattiasemalla. Myös Teboil-huoltamot myyvät Teboil Moottoripolttoöljyä.