Drive-in

Uudet Drive-in -asemat tarjoavat asiakkaille mahdollisuuden nopeaan take away -palveluun autokaistan kautta. Toki voit asioida tavalliseen tapaan myös sisällä.

Viitasaarella avattu nopean asioinnin Drive-in asema

Nopean asioinnin Drive-in asemia avataan eri puolille Suomea!

Lue lisää

PAIKALLISET KAUPPIASYRITTÄJÄT

Modernit Drive-in asemat ovat osa jatkuvaa kasvuamme ja pyrkimystämme tarjota entistä parempaa palvelua asiakkaillemme. Palvelusta vastaavat tuttuun tapaan kauppiasyrittäjät henkilökuntineen, kuten muillakin huoltamoillamme.

AUTOKAISTA NOPEAAN ASIOINTIIN

Drive-in asemilla on kevyttä liikennettä palveleva autokaista ja kompakteilla asemilla on sisätiloissa 10 asiakaspaikkaa.

TAUKOPAIKKOJA AMMATTILIIKENTEELLE

Sijainneiltaan asemat palvelevat erinomaisesti myös ammattiliikennettä ja tonteilla ajo on sujuvaa myös raskaalla kalustolla. Drive-in asemilla tarjotaan tankkausetu ammattiliikenteelle yli 200 litran tankkauksista, perustuen samalla tontilla tehdyn D-automaattiaseman tankkauskuittiin.

PALVELUVERKOSTO LAAJENEE

Drive-in asemia avataan vuoden mittaan eri puolille Suomea Teboilin automaattiasemien tai Express-automaattiasemien yhteyteen. Usealla tontilla on myös ammattiliikenteen D-automaatti. Uudet Drive-in asemat laajentavat palvelevaa Teboil-verkostoa ja tuovat lisää pysähdyspaikkoja tiellä liikkujille sekä paikallisia palveluita lähialueen asiakkaille.

YRITTÄJÄKSI DRIVE-IN ASEMALLE?

Kiinnostaisiko monipuolinen työ aivan uudenlaisella Drive-in asemalla? Lähetä meille yhteystietosi sekä paikkakunta/paikkakunnat, joista olisit kiinnostunut ja olemme sinuun yhteydessä!