Pikaruoka

ROLLS                                 

Rolls tarjoaa laadukasta ruokaa, joka on tehty huolella valituista raaka-aineista. Rolls suosii kotimaisia raaka-aineita, mistä tunnustuksena hampurilaisille on myönnetty Avainlippu.

Valikoiman klassikot Mama, Papa ja Baby ovat maistuneet jo vuosikymmenien ajan, ja hampurilaisperheestä onkin muodostunut rakastettu käsite asiakkaiden keskuudessa. Hampurilaisten lisäksi yritys on kuuluisa rapeista ranskalaisistaan. Tarjonnassa on otettu huomioon myös erityisruokavaliot, sekä viime vuosina valikoimaan on kehitetty lisää vegaanisia vaihtoehtoja.

KOTIPIZZA                           

Kotipizza on suomalainen ja Pohjoismaiden suurin pizzaketju. Kotipizzassa kaikki tähtää herkulliseen makunautintoon. Herkullisuus lähtee tuoreista ja laadukkaista raaka-aineista. Herkullisuus vaatii myös, että ruokaa voi syödä hyvällä omallatunnolla. Siksi raaka-aineet ovat vastuullisesti tuotettuja.

Jokainen Kotipizzan pizza ja ravintola on omanlaisensa, mutta laatu pysyy aina samana.

SIBYLLA                              

Kuka sanoi, ettei pikaruoka voisi olla lihapitoinen ja maukas laatutuote? Sibylla on. Tuotevalikoimassa on muun muassa hampurilaisia, hodareita, makkaroita, ranskalaisia perunoita, lihapullia, lihapiirakoita ja kebabia. Sibylla on tarkoitettu tien päällä liikkuville ja niille, jotka haluavat laadukasta ja maukasta purtavaa nopeasti.